radekk pisze: A jak pies?mam nadzieje że nic mu się nie stało
To dobrze. Olej sprawe i się już nie przejmuj, szkoda Twoich nerwów. Chyba że sytacja się powtórzy to wtedy już lepiej tego tak nie zostawiaćWRC fan pisze: Na szczęście tylko się wystraszyła bo kamień spadł jej pod łapy. Jakby trafił mnie albo psa to na pewno na wyzwiskach by się nie skończyło
radekk pisze: Chyba że sytacja się powtórzy
to co, szukaj jakiegos pensjonaciku u siebie na kwadracie. Robimy V Chlejady: Moherowe potyczki za kamyczkiWRC fan pisze: Tego jestem pewien - to takie kółko wzajemnej adoracji starych babsztyli które siedzą cały dzień na balkonie i wiedzą kto gdzie i kiedy wyszedł z klatki itd...Pluć się z balkonu mogą ale rzucania kamieniami na pewno nie będę tolerował.
remek pisze: Robimy V Chlejady: Moherowe potyczki za kamyczki![]()
Myślisz, że smok jada mentosy?Chloru pisze:remek pisze: Robimy V Chlejady: Moherowe potyczki za kamyczki![]()
Smok zostanie zgwałcony a na Wawelu otworzymy go-go ?
Chloru pisze: Smok zostanie zgwałcony a na Wawelu otworzymy go-go ?![]()
wracamy do korzeniLucek pisze: Serdecznie zapraszamy wszystkich miłośników Palenia, Rabowania, Gwałcenia, Plądrowania i Gwałcenia![]()
FUX, to rzeczywiście straszne, ale pamiętaj całe forum jest z Tobą. Trzymaj się bracie, w obliczu tej strasznej tragedii.FUX pisze:Od niedzieli soundtrack w aucie na okrągło; te trzy kawałki....![]()
![]()
Link: http://uk.youtube.com/watch?v=bCmOWYbmr ... re=related
Link: http://uk.youtube.com/watch?v=_4vRlZ18z10
i koniecznie od 4:50'' !!!!!
Link: http://uk.youtube.com/watch?v=sxAxdeO6Y ... re=related
Na plycie jakość jest doskonała.
Utwor 1, moim zdaniem, lepszy od oryginału; ostatni 3 i 4 zresztą także...
To wszystko, na co Cie stać?EterycznyŻołądź pisze: FUX, to rzeczywiście straszne, ale pamiętaj całe forum jest z Tobą. Trzymaj się bracie, w obliczu tej strasznej tragedii.
To ja jeszcze dodam, że Eteryczny jest mistrzem cytowania.Konto usunięte pisze:No co? Jest w "coś niedobrego"
EterycznyŻołądź pisze: FUX, to rzeczywiście straszne, ale pamiętaj całe forum jest z Tobą. Trzymaj się bracie, w obliczu tej strasznej tragedii.
To Wam się udałoKonto usunięte pisze: No co? Jest w "coś niedobrego"![]()
O to, to!!!!Konto usunięte pisze:Ja dodam jeszcze, że można spróbować oddać odtwarzacz do serwisu - może będą w stanie wyjąć płytę![]()
No co? Jest w "coś niedobrego"
Milo, że sprawiliśmy Ci radość....So What! pisze: To Wam się udało
No.. pić to Ty nie umiesz.EterycznyŻołądź pisze:vibowit, a niby czego mistrzem nie jestem, hę?![]()
FUX pisze: Sorry. Dzieli nas ca. 20 lat róznicy i na innych kapelach sie wychowaliśmy...
vibowit pisze: No.. pić to Ty nie umiesz.![]()
vibowit pisze:No.. pić to Ty nie umiesz.EterycznyŻołądź pisze:vibowit, a niby czego mistrzem nie jestem, hę?![]()
vibowit pisze:No.. pić to Ty nie umiesz.EterycznyŻołądź pisze:vibowit, a niby czego mistrzem nie jestem, hę?![]()
Vibowit, to jest więcej niż mistrzostwoKonto usunięte pisze:Dżizas, co ten Gal Ci nalewa?![]()
![]()
![]()
Dido pisze: Vibowit, to jest więcej niż mistrzostwo
EŻ potrafi wyglądać jakby dużo wypił zanim jeszcze czegokolwiek spróbujeOszczędny chłopak
![]()