Sprzedam fotel kubełkowy z uszami Momo Daytona, ważne homo FIA. Szerokość w biodrach 39,5cm, bardzo wygodny. Fotel w bardzo dobrym stanie - przeze mnie nie używany (kupiłem jako używany, ale zmieniły się plany i nigdy nie wylądował w rajdówce). Nigdzie nie poprzecierany, jedynie w tylnej części dolnej poduchy jest kilka malutkich dziurek (ok 1mm) - już były, jak kupiłem.
Konstrukcja skorupowa - dużo bezpieczniejsza, niż rurowa, spotykana w najtańszych, homologowanych fotelach.
Bardzo lekki i smukły - jeden z mniejszych zewnętrznie foteli z uszami na rynku, przez co łatwiej go upchnąć do imprezy.
Najlepiej odbiór osobisty (w okolicach wrocławia mogę dowieźć), ale z wysyłką też damy radę.
1200 do negocjacji.
[S] Fotel kubełkowy Momo Daytona (homo FIA)
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
[S] Fotel kubełkowy Momo Daytona (homo FIA)
Ostatnio zmieniony 27 lis 2015, o 14:30 przez eMTi, łącznie zmieniany 1 raz.
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Re: [S] Fotel kubełkowy Momo Daytona (homo FIA)
up, cena down
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
update
sprzedane, można zamykać :)