Na szwdzkim forum wylookalem.
Wlaczyc film, zaciagnac reczny na jeden zabek, kontrola ze auto toczy sie ladnie i jazda.
Wszystko powino grac. (Sam niemoge narazie sprawdzic, moze jutro).
W BMW podobno DVD odczuwa plusy z czujnika ABS wiec ciezej oszukac system.
Proste czasem jest piekne, jak naped Subaru.
Moj reczny we Forku lapie konkretnie juz na drugim zebie, nie wiem jak bedzie w kaszlaku ale watpie zeby obylo sie bez tarcia na pierwszym zebie.
No coz, zawsze mozna kupic osobne DVD za okolo 500 zl i wtedy ogladac go gdzie popadnie. Jako nerd, warto jednak sprobowac :-D
DVD podczas jazdy, juz jest sposob?
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Re: DVD podczas jazdy, juz jest sposob?
Ludzie to sobie uwielbiają utrudniać życie, słowo daję. Te wszystkie blokady w gps'ach, w dvd.... przecież jak ktoś chce oglądać w czasie jazdy to i tak będzie oglądał...
Gee, a nie prościej odłączyć kabelek od ręcznego? Albo prztyczek magiczny założyć gdzieś?
- Umbert
- 1 gwiazdka
- Auto: Legacy 2.0 D Station
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Duzo patentow regulowanych jest prawnie. czasem musz episac takie bzdety ze az glowa boli bo jakis madry prawnik w Uk czy Francji chcial sei czyms wykazac. To prawnicy, nie ludzie, utrudniaja ludzia zycie.
Ja osobiscie tego patentu jeszcze nieprobowalem. Napewno wyprobuje i podam efekt experymentu na Forum.
Ja osobiscie tego patentu jeszcze nieprobowalem. Napewno wyprobuje i podam efekt experymentu na Forum.
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Prościej nie kupować auta z DVD
i jeździć jak Jarmaj. Nikt nie będzie narzekał, że nudno. W ogóle nikt nie będzie przeszkadzał kierowcy. 

EterycznyŻołądź dobrze prawisz 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- Umbert
- 1 gwiazdka
- Auto: Legacy 2.0 D Station
Ale ... DVD juz bylo w pakiecie z navi. A navi dobrze miec bo ja po Europie duzo jezdze.
Przeciez nie wyrwe tylko dlatego ze....pozatym bluetooth przydatny...moze da sie streamac muze z telefonu?
No i fajnie odpalic w Legacu Fast & Furious czekajac na prom :-P.
A kierowcy zadko ktos przeszkadza. Kierowca ma krotki lont i lubi sie bic (w kontrolowanych warunkach bo stary sie robie).
Kierowca uczy sie wlasnie wladac sredniowieczna replika miecza dwurecznego z nudow...i strzelal sie wczoraj w Lazerdome laserowymi pukawkami.
Kierowca jest "letko" sztachniety. Za duzo kopow w glowe dostal i za duzo prototypow telefonow probowal.
Przeciez nie wyrwe tylko dlatego ze....pozatym bluetooth przydatny...moze da sie streamac muze z telefonu?
No i fajnie odpalic w Legacu Fast & Furious czekajac na prom :-P.
A kierowcy zadko ktos przeszkadza. Kierowca ma krotki lont i lubi sie bic (w kontrolowanych warunkach bo stary sie robie).
Kierowca uczy sie wlasnie wladac sredniowieczna replika miecza dwurecznego z nudow...i strzelal sie wczoraj w Lazerdome laserowymi pukawkami.
Kierowca jest "letko" sztachniety. Za duzo kopow w glowe dostal i za duzo prototypow telefonow probowal.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Wszyscy teraz wbudowane chcą mieć. Ja mam navi na szybę, dvd na zagłówek i dobrze.
Jak ktoś będzie chciał zapi... ukraść znaczy, to nie musi całego samochodu brać przy tej okazji.
Jak ktoś będzie chciał zapi... ukraść znaczy, to nie musi całego samochodu brać przy tej okazji.
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Konto usunięte pisze: Wszyscy teraz wbudowane chcą mieć. Ja mam navi na szybę, dvd na zagłówek i dobrze.
Konto usunięte, bo jak wiadomo złodzieje głównie kradną dvd i navi, a auta to przez przypadek, z przymusu wręcz. Później, po wymontowaniu, tych elektronicznych gratów, biedni muszą pozbywać się tej kupy blachy po cenach złomu.