Witam!
jako że nie jestem specjalistą w tej dziedzinie, nie mam za dużego doświadczenia bardzo proszę o pomoc forumowiczów.
Mam na oku do zakupu Subaru Forester 2.5 automat 2010 r.
link
http://otomoto.pl/oferta/subaru-foreste ... y4j6H.html
Z tego co udało mi się już ustalić to sprowadzony z USA, blacharka (błotniki prawy i lewy tył oraz zderzak) po naprawie - robił to jakiś zakład w Warszawie co zajmuje się sprowadzaniem aut z USA.
Mam pytanie odnośnie tego silnika, czy nie będzie słaby jak na ten samochód? czy LPG wchodzi w grę? jak z eksploatacją?
Bardzo pięknie pracuje silnik :)
Z góry serdecznie dziękuje za pomoc!
Pozdrawiam serdecznie
Karol
Forester 2010 2.5 automat
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
- Rommel
- 4 gwiazdki
- Auto: Outback 2006 2,5 , byl Forester 2010 2,5X
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Forester 2010 2.5 automat
miałem z LPG, polecam, wystarcza na dziadowóz. Tylko dobrego gazownika znajdź, tutaj jest na forum(JAKO) bo tylko z gazem czasem kaprysił i cewkami. Za 41 500 sprzedałem, może nie był tak wymyty, ale sie opłacało.
Sprawdź Carfaxa dokładnie, najlepiej napsiz do dobrego wujka też i wspomóż paroma groszami.
Sprawdź Carfaxa dokładnie, najlepiej napsiz do dobrego wujka też i wspomóż paroma groszami.
"Non homo sed vero mentula magna minax."