mały 5150 pisze: Kolor trochę nie tego, ale co tam![]()
A ja mam takie

a Fido ogromnego libido!WiS pisze: Z tej okazji, że nadszedł Dzień Świętej Dido
życzym następnych Chlejad - przynajmniej na Lido![]()
Mają może więcej takich? Z chęcią bym kupił sobie też jakieś takiwe fajne Subaru. Gdzie kupowałeś?
Niestety - śtyryliwit pisze:mały 5150, ciekawe ile ma podpórek to Twoje nowe auto
radekk, na Paderewskiego o ile się nie mylę
Sun Star, skala 1:18. Jakby był czarny to bym kupiłEterycznyŻołądź pisze:mały 5150, co to za firma i skala? Dlaczego sobie takiego czarnego jak wkleiłem nie kupiłeś? Pasowałby Ci.
Źle słyszałeś - to nie są mini-chlejadki, to są mini-obgadkiremek pisze: ps. tfu pszszszszsz slyszalem, ze robia sie jakies mini-chlejadki
Dzięki. Tego znam, kupę lat się w nim zaopatrywałem, myślalem że może jeszcze jakiś inny fajny sklep znalazłeś, ale musze się wybrać, bo ostatnio jak byłem to żadnych Subaraków nie widziałemmały 5150 pisze: radekk, na Paderewskiego o ile się nie mylę po prawej stronie w sklepie modelarskim, idąc w dół w kierunku Starówki/Rynku czy jak to się tam nazywa w Poznaniu.
Czarny na złotym jest the best!mały 5150 pisze:Jakby był czarny to bym kupił![]()
Novibowit pisze:Czarny na złotym jest the best!mały 5150 pisze:Jakby był czarny to bym kupił![]()
Niech Ci będzie.barbie pisze:Na białym, chłopcy. Na białym![]()
Może WRC Fan coś wrzuci, bo z Niuńka się ostatnio mól książkowy zrobiłvibowit pisze: BTW. Ktoś wie, gdzie są jakieś zdjęcia niuńkowozu?
Boże, żeby mu tak nie zostało.So What! pisze:bo z Niuńka się ostatnio mól książkowy zrobił
Bez przesadyvibowit pisze: Boże, żeby mu tak nie zostało.![]()
SłużęMoże WRC Fan coś wrzuci, bo z Niuńka się ostatnio mól książkowy zrobił