Auto dla dziada
-
stefanekmac
- 5 gwiazdek
- Auto: był forek XT jest OBK 2,5
- Polubił: 26 razy
- Polubione posty: 91 razy
Re: Auto dla dziada
Dupa, umówione auto nie przyjechało, PKS uciekł ....zostaje rano PKP.
Pamietajmy o Wołyniu.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Spróbuję czy się załączy z tapatalkaleon pisze:Dawaj, będzie konkurs bez nagród.Konto usunięte pisze:W dodatku wysłał mi zdjęcie obciete z przodu i tyłu. Tylko drzwi widać
[img]//images.tapatalk-cdn.com/15/12/18 ... 7404c9.jpg[/img]
macałbym.Konto usunięte pisze:Spróbuję czy się załączy z tapatalkaleon pisze:Dawaj, będzie konkurs bez nagród.Konto usunięte pisze:W dodatku wysłał mi zdjęcie obciete z przodu i tyłu. Tylko drzwi widać
//images.tapatalk-cdn.com/15/12/18 ... 7404c9.jpg
Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
- danikl
- 6 gwiazdek
- Auto: Muł, truposz i czerwone włoskie półwytrawne
- Polubił: 104 razy
- Polubione posty: 168 razy
Proponuję zmienić rrosiakowi pierwsza literkę w nicku na p ( jeśli dobrze zrozumiałem)
- ptk22
- 6 gwiazdek
- Auto: Subaru Impreza 2.0 GX blobeye LPG
- Polubił: 2268 razy
- Polubione posty: 137 razy
Czyli jednak Dacia to nie jest :) Więc co? XV?leon pisze: Dawaj, będzie konkurs bez nagród.
Jest ryzyko, musi być wybór.
-
lukass
- 5 gwiazdek
- Auto: Proto WRC'17 i 4 razy 4x4 - czyli w sumie 5 razy 4x4
- Polubił: 8 razy
- Polubione posty: 153 razy
danikl pisze:Proponuję zmienić rrosiakowi pierwsza literkę w nicku na p ( jeśli dobrze zrozumiałem)

był WRX powered by Jako & PB98 i STi MY'05 EU DCCD
-
vojta
- 4 gwiazdki
- Auto: tojka jariska
- Polubił: 66 razy
- Polubione posty: 2 razy
prosiak....https://www.google.pl/search?q=macan&es ... MQ_AUIBigB .... choć to profanacja, jak dla mnie, bo prosiaki to 911, kajman.... ech
Auto dla dziada
hehe Rosiu kupil Aczworke :)) mowilem, ze to udany model.. no moze w tej wersji troche za wysoki, ale nadal fajne! graty. w sumie brat mojego Dartha Vadera ! (bo zakladam, ze kupiles jedyny sluszny motor do tego dupowozu) no moze troche wolniejszy ;)
bardzo ladny dacz!
Graty!
bardzo ladny dacz!
Graty!
Ostatnio zmieniony 19 gru 2015, o 12:02 przez gregski, łącznie zmieniany 1 raz.
gregu,gregski pisze:to udany model.. no moze w tej wersji troche za wysoki, ale nadal fajne!
klimat się ociepla, lodowce się topią, podnosi się poziom mórz, które zaleją lądy...
czyli, wyższe auto - jak znalazł

rrosiak,
gratki!!
Nie mów, że lukass nie polecił Ci żadnego chip-modułu, takiego, który można wypiąć przed odwiedzinami w ASO

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Auto dla dziada
Q5, a to jeden pies z a4 czy a5.
Tylko graty w srodku od 350Nm zupelnie rozne, sa dwie grupy przekazania napedu i ta mocniejsza ogarnia do RS5 czyli jak sie Rosiowi znudzi to moze tuningowac do woli i niedrogo, graty zniosa wiele.
Dobry i ladny wybor ten duster. No i kolor ladny, podwarszawskiego syfu nie widac ;)
Rosiu, wymien od razu wszystkie klocki na ATE Ceramic - bedziesz mial zawsze czyste fele. Serio!
Tylko graty w srodku od 350Nm zupelnie rozne, sa dwie grupy przekazania napedu i ta mocniejsza ogarnia do RS5 czyli jak sie Rosiowi znudzi to moze tuningowac do woli i niedrogo, graty zniosa wiele.
Dobry i ladny wybor ten duster. No i kolor ladny, podwarszawskiego syfu nie widac ;)
Rosiu, wymien od razu wszystkie klocki na ATE Ceramic - bedziesz mial zawsze czyste fele. Serio!
gregu,gregski pisze:Tylko graty w srodku od 350Nm zupelnie rozne, sa dwie grupy przekazania napedu i ta mocniejsza ogarnia do RS5
to ciekawe.
W takim razie: 2.0 TFSI 211 KM 350 Nm łapie się jeszcze w tej słabszej czy już w tej mocniejszej grupie?
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
-
lukass
- 5 gwiazdek
- Auto: Proto WRC'17 i 4 razy 4x4 - czyli w sumie 5 razy 4x4
- Polubił: 8 razy
- Polubione posty: 153 razy
Ja rozumiem ze to eatek dla dziadów, ale aż tak nie dziadujmyЛукашэнка pisze:
W takim razie: 2.0 TFSI 211 KM 350 Nm

był WRX powered by Jako & PB98 i STi MY'05 EU DCCD
Tym razem pytanie nie dotyczy dziada, lecz jego piękniejszej połowy.lukass pisze:Ja rozumiem ze to eatek dla dziadów, ale aż tak nie dziadujmyЛукашэнка pisze:
W takim razie: 2.0 TFSI 211 KM 350 Nm
Wśród kilku opcji wymiany obecnego żonowozu, jest właśnie Q5 z tym silnikiem (roczniki 2008-2011).
Stąd pytam, żeby wiedzieć czy wlożyli tam te lepsze graty, o których pisze gregu.
Bo wiesz, może potem bym z tego Q5, bez wiedzy zony, zrobił coś a la SQ5?

PS
Dwa lata temu jeździłem VW Tiguanem z ta opcją silnikową.
Dało się. Na pewno przyjemniej, niż jakimiś korpo-dieslami, około 140 kuni.

Ten tfsi ma juz chyba mocniejszy setup. Natomiast ja na pewno nie bral bym q5 w benzynie. To 3.0tdi jest genialne.
Czemu po? Juz sprzedaje? ;)Konto usunięte pisze:To teraz trzeba zarejestrować w Poznaniu
P0 ROSIU
gregski, ale trzeba lubić charakterystykę diesla
Powyżej 100 km/h jest bosko ale wcześniej mocno odczuwalny krótki zakres powera, benzyna przyjemniejsza, duża i nawet nowoczesna mała 2.0
Powyżej 100 km/h jest bosko ale wcześniej mocno odczuwalny krótki zakres powera, benzyna przyjemniejsza, duża i nawet nowoczesna mała 2.0
3-litrowy diesel to nie koniecznie jest najlepsza opcja do samochodu, który będzie jeździł głownie po mieście, na odcinkach 2-3 kilometry.gregski pisze:Ten tfsi ma juz chyba mocniejszy setup. Natomiast ja na pewno nie bral bym q5 w benzynie. To 3.0tdi jest genialne.
On by się nawet nie zdążył rozgrzać.
Prawdopodobnie najlepiej sprawdziłaby się jakaś hybryda.