ja to raczej sobie tak to wyobrażam

Tzn zmieniles zdanie by uszczesliwic sprzedawce?rrosiak pisze:Nie mam zdjęć na FB, a miałbym jakieś na forum wrzucać?Konto usunięte pisze: Chcemy osobnego wątku! Ze zdjęciami. żądamy wręcz tego![]()
![]()
I gdzie wątek białej gwiazdy
Wstępnie miał być granatowy, ale później zmieniłem zdanie. Sprzedawca bardzo szczęśliwy, że nie musiał kolejny raz wydawać czarnego lub grafitowegogregski pisze: I prosze sie wytlumaczyc dlaczego nie niebieski.![]()
Mój to ponoć ponoć pierwszy srebrny jaki od nich wyjechał.
vibowit pisze: Rozumiem, że teraz pod lusterkiem zawiśnie choinka i święta spędzasz w samochodzie? ;)
Zdanie zmieniłem już jakiś czas temu, zanim auto trafiło na produkcję. Sprzedawca opowiedział mi o swoim szczęściu wczoraj, gdy odbierałemgregski pisze: Tzn zmieniles zdanie by uszczesliwic sprzedawce?
gregski pisze: Pisales, ze to byla decyzja spontaniczna, wiec zakladam, ze po prostu mozesz sobie na to pozwolic ;) i o to cho ;) marzenia trzeba realizowac ;)
I dlatego pozdrawiamy tu Dorotę, za to ze pozwoliła na tę ekstrawagancjęWonike pisze:życie jest po to by czerpać z niego radość
już parę dni temu NuLa mówiła, że to kryzys wieku średniego - jakoś mi to nie pasowało, ale chyba miała racjęrrosiak pisze:Tak, stwierdziłem że zrobiłem zbyt mało głupich rzeczy w życiu i w związku z tym zamówiłem auto, na które mnie nie stać
Głupie to byłoby pozbyć się H6 i w to miejscu kupić Dacierrosiak pisze: Tak, stwierdziłem że zrobiłem zbyt mało głupich rzeczy w życiu i w związku z tym zamówiłem auto, na które mnie nie stać.
Kochanie nie wiedziałam,że Ciebie też już dopada Kryzys Wielku Średniego ?busik pisze: rrosiu - to zazdrość przeze mnie i resztę tego forum przemawia![]()
barbie pisze: RRosiu, jak już AAA wspominał, kawa u nas zawsze gorąca :D
barbie pisze: Zajmuję pierwsze miejsce w kolejce po niego jak postanowisz zmienić![]()
leon pisze: Dobrze, ja zapytam. O ile przedłużył ?![]()
ciężko powiedzieć co za 4 lata będzie kosztowne :)Konto usunięte pisze:
Z tego co Robert mówił, to dobrze znana jest cena wykupu tego auta za 4 lata. Niestety, ale przy tej opcji leasingu to będzie wciąż kosztowna zabawka
W związku z przestrzeganiem zaleceń co do stylu jazdy w trakcie docierania wcale, a wręcz może się skurczyćleon pisze: Dobrze, ja zapytam. O ile przedłużył ?![]()
Wiem, ale czasu aktualnie brak. Może zaraz po świętach się uda, o ile Ci, którym zawdzięczam nowy nabytek dadzą mi chwilę wytchnienia.barbie pisze: RRosiu, jak już AAA wspominał, kawa u nas zawsze gorąca :D
Trasa do Kielc obowiązkowa, bo jakoś trzeba nabić te dziadowskie 3kkmesilon pisze: z tego co wiem, to ma bardzo nąpięty kalendarz wizyt![]()