Niestety - ona tu nigdy nie zajrzy...

OK, ale teraz konkrety: serdeczności dla srebrnego Forka US-Spec 2.5X, z którym zrobliśmy rondo przy Galerii Mokotów w piątek, ok. 16.30. Kiwka była.
Nie trać wiary. Niezbadane są losy błędów DNS i przeglądarek.anakinsky pisze:A ja moge pozdrawiać non-stop Anitę Werner - jak ją widzę skupioną w Foresterze 2.0 XA, MY07 w kolorze Newport Blue Pearl na zajebistych grafitowych alufelach.
Niestety - ona tu nigdy nie zajrzy...![]()
Może jacyś szpiedzy mają adres mailowy do rzeczonej...anakinsky pisze: Niestety - ona tu nigdy nie zajrzy...
Co to takiego? Coś Koreańskiego?Doxa pisze:Uczucia mieszane, niemniej jednak serdecznie pozdrawiam![]()
Doxa, a Ty się z szewroletów nie śmiej...Doxa pisze:radekk, coś Ty! Nie widzisz, że amerykaniec? Jakiś szewrolet![]()
No weź..., jak francuz? Niemiecanakinsky pisze: To Francuz.
Jak ją non-stop widzisz, to weź w końcu i zaproś na forumanakinsky pisze: Niestety - ona tu nigdy nie zajrzy...![]()
Ależ ja broń boszsz.... W sumie byłam bliskoanakinsky pisze: Doxa, a Ty się z szewroletów nie śmiej...
A to ja się poddaję. Już nie wiem, co widziałamanakinsky pisze: Ale z innej stajni.
Obrazek
grill, jak grill - ja chciałem kupić emblematDoxa pisze:mnie zastanowił grill![]()
Ale ona jest zawsze tak skupiona, ze... nie widzi co się dzieje dookoła.Godlik pisze:Jak ją non-stop widzisz, to weź w końcu i zaproś na forumanakinsky pisze: Niestety - ona tu nigdy nie zajrzy...![]()
radekk pisze: Co to takiego? Coś Koreańskiego?
Doxa pisze: radekk, coś Ty! Nie widzisz, że amerykaniec? Jakiś szewrolet![]()
A od kiedy to Opel jest germański?anakinsky pisze:Ale z innej stajni.Doxa pisze: No weź..., jak francuz? Niemiec![]()
![]()
jarmaj pisze: A od kiedy to Opel jest germański?
EterycznyŻołądź pisze:ople nie skręcają.
EterycznyŻołądź pisze: ople nie skręcają.
Pod warunkiem, że ta klasa składała się z Astry G i ... już.esilon pisze:EterycznyŻołądź pisze: ople nie skręcają.
e tam, Astra II ( G) wpsaniale prowadziła sie jak na auto tej klasy
vibowit pisze: Pod warunkiem, że ta klasa składała się z Astry G i ... już.
esilon pisze: a skrót G to rozszyfrowałem juz po 2 miesiącach posiadania![]()