[S] Gwint H&R Subaru Impreza GT
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
[S] Gwint H&R Subaru Impreza GT
Zawieszenie gwintowane firmy H&R dedykowane do Subaru Imprezy GC8 5x100. Zawieszenie po serwisie w Zerkopol - serwis Bilstein 28.10.2015.
Sprzedaje z powodu sprzedaży auta, po serwisie zawieszenie nie zostało założone.
SPRZEDANE !!!
Sprzedaje z powodu sprzedaży auta, po serwisie zawieszenie nie zostało założone.
SPRZEDANE !!!
Ostatnio zmieniony 4 sty 2016, o 12:37 przez kolin, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: [S] Gwint H&R Subaru Impreza GT
Ja bym potrzebowal...ale nie mam tyle luźnej gotówki
Chyba że jakies nisko.oprocentowane raty u Ciebie :-P

Chyba że jakies nisko.oprocentowane raty u Ciebie :-P
Tak
Tylko w 100% nie jestem pewny czy seryjne mocowania pasuja pod zawieszenie gwintowane i sa zamienne...ale na pewno mocowania tył są inne

Tylko w 100% nie jestem pewny czy seryjne mocowania pasuja pod zawieszenie gwintowane i sa zamienne...ale na pewno mocowania tył są inne

Tak...po wymianie tylnych mocowań będzie pasować...o ile rozstaw pozostaje 5x100 :-D
Free up!
Szkoda, że nie mam takiej kasy...bo bym brał
Free up!
Szkoda, że nie mam takiej kasy...bo bym brał