1. Subaru Impreza 2.0 GT 218KM MY00, manual 5MT , kolor 791
2. Subaru Forester 2.0 XT 177KM MY04 , automat , kolor 01G
3. Subaru Outback 3.0 H6 245KM MY05 , automat , kolor 32J

Warszawa tel.510272777
200Piter 35 pisze:Ile za roletę do forka ?
Zrób proszę rezerwację do jutraCZEX pisze: Ile za roletę do forka ?
200
Warszawa ul. Korzenna 17a (9.00-17.00)inquiz pisze:CZEX, gdzie w Wwie masz lokalizację? jak prezentuje się środek w tym obk?
1. spryskiwacz 100złGPablo pisze:CZEX interesowały by mnie 2 rzeczy z Forka SG:
1. Prawy (od strony pasażera) spryskiwacz reflektora
2. Lewy przedni (od strony kierowcy) chlapacz
Czy jeszcze posiadasz te części oraz w jakiej kwocie??
Pozdro
Przykro mi nie robimy rezerwacji ze względu na to, że części są wystawione na różnych portalach. Kto pierwszy ten lepszy ;)maciuo pisze:Drzwi i błotnik lewy przód, proszę o rezerwację będę ok 16 (dzwoniłem wczoraj)
Przebieg jest spory bo ponad 120mil, ale stan idealny. Chodzi równo i bardzo cicho nawet na zimno. Mam tez takie silniki EJ205 z mniejszym przebiegiem ale starsze.kAROL10 pisze:Duży przebieg ma ten forek, chodzi o stan silnika?
W takim razie jesem zainteresowany tym spryskiwaczem. Reserwuję.CZEX pisze:
1. spryskiwacz 100zł
2. chlapaczy nie ma w tym forku
1200sorevell pisze:A ile za felgi do OBK?
Porysowane bardzo, z oponami czy bez? PozdrowionkaCZEX pisze:1200sorevell pisze:A ile za felgi do OBK?
Nie są bardzo porysowane ale w jednej łuszczy się lakier. Podeślij mi na prv adres email to wrzucę fotki.kAROL10 pisze:Porysowane bardzo, z oponami czy bez? PozdrowionkaCZEX pisze:1200sorevell pisze:A ile za felgi do OBK?
Mam tylko 01g ale jest do sklejenia w 1 miejscumasiff pisze:CZEX, a nie masz może przedniego zderzaka do Forka SG '04 w kolorze 26D w dobrym stanie?
Od automata 200zł, ale będzie zdemontowany dopiero za ok.2 tygsiara12111 pisze:Potrzebuje rozrusznik do Forka 2002r 2,0 turbo w automacie
Nie ma czegoś takiego jak rezerwacje. Jak chcesz kupić to zapraszamy po odbiór osobisty lub podeślij na priv dane do wysyłki (za pobraniem 25zeta).GPablo pisze:W takim razie jesem zainteresowany tym spryskiwaczem. Reserwuję.CZEX pisze:
1. spryskiwacz 100zł g gxg2. chlapaczy nie ma w tym forku
mam z wersji angielskiej, czyli to samo co europa. Cały silnik - jeszcze w sprawnym aucie. Proszę o kontakt tel.510272777Sen123 pisze:Masz może silnik do Forestera XT ' 04 wersja europejska, bez osprzętu ale z turbiną?
Podałem kontakt bratu, bo to dla niegoCZEX pisze:mam z wersji angielskiej, czyli to samo co europa. Cały silnik - jeszcze w sprawnym aucie. Proszę o kontakt tel.510272777Sen123 pisze:Masz może silnik do Forestera XT ' 04 wersja europejska, bez osprzętu ale z turbiną?