Doxa pisze:radekk pisze: Chyba jednak bliżej mi do dzikiego zapijaczonego, nieokrzesanego dupka![]()
![]()
![]()
To się przypadkiem nie zmieniaj, bo nie będzie do kogo odchodzić![]()

Będę czekał

Doxa pisze:radekk pisze: Chyba jednak bliżej mi do dzikiego zapijaczonego, nieokrzesanego dupka![]()
![]()
![]()
To się przypadkiem nie zmieniaj, bo nie będzie do kogo odchodzić![]()
Ty i tak będziesz dla mnie tą jedynąDoxa pisze:Ok. Tylko nie obnoś się z tym za bardzo, bo możesz mieć potem jakąś inwazję
Dzisiaj to zbyt prawdziwe, aby było śmieszne.WiS pisze:
Prorocy, normalnie... przewidzieli dzisiejsze GP Belgii
Jest, napisała coś do mnie. To chyba coś znaczybarbie pisze:radekk, tia...
ROTFL!Konto usunięte pisze:Nad rzeczką, opodal krzaczka siedzi sobie krowa i pali trawkę. Zadowolona, klimat i te sprawy. Podpływa do niej bóbr, wychodzi na brzeg i pyta:
- Te, krowa, co robisz?
- Aaaa, widzisz, bóbr, jaram, jest OK!
- Daj trochę jeszcze nigdy nie kurzyłem.
- Jasne, sciągnij bracie bucha i poczuj się cool!
Bóbr wciągnął dym do pyska i od razu wypuścił.
Na to Krowa:
- Eeeee, bracie, nie tak!. Patrz: ściągnij bucha i trzymaj go w płucach dłuższą chwilę.., wiesz co?, najlepiej to w tym czasie przepłyń się kawałek w dół rzeki , wróć tu i wtedy wypuść powietrze - będzie OK !
Jak uradziła, tak bóbr zrobił. Zaciągnął się głęboko, i płynie pod wodą. Jako że już po kilku chwilach zrobiło mu się happy, wyszedł na brzeg i orbituje sobie na trawie. Podchodzi do niego hipopotam i pyta:
- Te, bóbr, co robisz?
- Aaa, widzisz hipciu, fazuję sobie, ale jest pięknie!
- Daj trochę stuffu....ja też chcę!
- Podpłyń sobie do krowy, ona ci da.
Hipopotam podpłynął kawałek w górę rzeki do krowy i wychodzi na brzeg..., a krowa z wybałuszyła oczy i wrzasnęła:
- Bóbr, qrva! WYPUŚĆ POWIETRZE!
FUX, nie zauważyłeś, że ostatnio nastała taka nowa świecka tradycja? Wszystkie dowcipy są z brodąFUX pisze:So What!,
Z taką brodąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąą...........................................
rrosiak pisze: To do kompletu to:
Czerwony Kapturek i Wilk leżą w łożku, Kapturek zapala fajkę i mówi: Taaaaaaa, zęby to Ty może masz duże...
SuperChloru pisze: Idzie Czerwony Kapturek przez las. Nagle z krzaków wyskakuje wilk - stary zboczeniec i się drze:
- Ha! Ha! Kapturku, nareszcie cię pocałuję tam, gdzie jeszcze nikt cię nie całował!
Kapturek patrzy na niego zdziwiony i mówi:
- Chyba, k***a, w koszyk...
Piotruś, a proszę bardzo : wchodzę na stronkę http://emoty.blox.pl/html (pewnie są lepsze stronki, ale ta jest dla mnie wystarczająca), klikam sobie w link danej emotki, kopiuję adres, wchodzę na forum, klikam "img" i wklejam link emotikonki. To wszystkopiotruś pisze: Doxa, skąd masz takie emotikony i co zrobić, żeby ich tutaj uzywać ?
inquiz pisze: It's important for him to see what a woman looks like after she has given up shopping, hair appointments, and wine.