Witam wszystkich forumowiczów.
Mam Outbacka diesla z 2011r. Tak jak w temacie-swieca na tablicy 3 żółte Kontr. ABS,antypoślizgowa i kółko z lit P. Auto było na przeglądzie w serwisie Subaru. Komputer wykrył błędy, których nie da się w ogóle wykasować..nie dostępna opcja kasowania. Zaproponowali odstawienie auta na dłuższe poszukiwania. Sugerują, że może gryzon coś przegryzl... Ale jakoś wątpię. Może komuś coś podobnego się przytrafiło? Oczywiście nie działa ABS i inne systemy pochodne.
Pozdrawiam
Janusz
PS. Jestem nowy na forum.. Więc jak coś namieszam to z góry przepraszam
Outback 2011 trzy żółte kontrolki świecą
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Re: Outback 2011 trzy żółte kontrolki świecą
Pewnie jakaś kostka nie łączy.
Podaj gdzie mieszkasz, to Ci się podrzuci jakiś adres serwisu
Podaj gdzie mieszkasz, to Ci się podrzuci jakiś adres serwisu
Śląskie. Kostka? Np gdzie? Może sam sprawdzę.. Parę samochodów naprawiłem w życiu.. Ale przyznaje szczerze, że za diagnostykę komp. nigdy się nie zabieralem.. Oprócz kontaktu z komputerem serwisowym Fds w fordzie..
A skąd mnie ekonomiście to wiedzieć? Kup preparat do złączy elektrycznych- rozłączaj, psikaj i złączajJaZa pisze:Śląskie. Kostka? Np gdzie? Może sam sprawdzę.. Parę samochodów naprawiłem w życiu.. Ale przyznaje szczerze, że za diagnostykę komp. nigdy się nie zabieralem.. Oprócz kontaktu z komputerem serwisowym Fds w fordzie..
Haha. Ok. Pytam tylko czy jest jakaś newralgiczna, która szwankuje częściej niż inne
- rafik555
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru STI my05, Subaru SVX, bugeye 2.0gx, forester 2011, OBK 2008, Impreza 08
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Elektryka w subaru szwankuje bardzo rzadko. Mielieśmy już łącznie z 15 subaru przez 16lat i w w żadnym nie było problemu z jakimkolwiek kablem lub złączem. Prędzej podejrzewam jakiś czujnik absu. Pytanie jeszcze co pokazała diagnostyka ? bo to, że się nie da wykasować to ok tylko jakie błędy wyskoczyły.
Proste są dla szybkich samochodów, a zakręty dla szybkich kierowców
Nie znam numerów błędów. Wiem, że są trzy różne. Jeszcze taka informacja. Samochód stał kilka miesięcy nie jezdzony. Wysiadł Akumulator. Został wymieniony na nowy.