Kupię nabe do Nardi!
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Kupię nabe do Nardi!
Witam, tak jak w temacie kupie nabę do kierownicy jeśli ktoś posiada i chce sprzedać proszę pisać. 

-
Mucha&mucha
- 1 gwiazdka
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Kupię nabe do Nardi!
Wiem, że ciężko znaleźć więc chyba zaryzykuje i kupię takie cudo: http://allegro.pl/naba-do-sportowej-kie ... tabsAnchor 

Kup :-D
I daj znać ile rzeźbienia
Pisalem ze sprzedajacym...Niby ze pasuje itp...ale ciezko w to uwierzyc...mimo wszystko cena dobra a moze roboty z dopasowaniem nie bedzie aż tyle
Informuj jak cos :-D
I daj znać ile rzeźbienia

Pisalem ze sprzedajacym...Niby ze pasuje itp...ale ciezko w to uwierzyc...mimo wszystko cena dobra a moze roboty z dopasowaniem nie bedzie aż tyle

Informuj jak cos :-D
Dobra naba kupiona, kiera pasuje pod otwóry ,wieloklin też wydaje się pasować, po zmierzeniu średnicy ori i tego z naby jest taki sam. Klakson to też nie powinien być problem, jak obszyje kiere i zamontuje wszystko na swoje miejsce to podrzucę fotki. 

Przymierz może chociaż :D
Wizualnie wizualnie....Ale na sucho to się nie liczy :)
Masz wersję z poduszką?
Czekam na info czy pasuje...To ja też kupię :D
Wizualnie wizualnie....Ale na sucho to się nie liczy :)
Masz wersję z poduszką?
Czekam na info czy pasuje...To ja też kupię :D
Nie, nie mam wersji z poduszką, kiera na 100% pasuje pod nabe. Tylko muszę w wolnej chwili spr czy na wieloklin wejdzie 

No własnie...ja mam poduszkę :/
wiem , że jest różnica w obu wersjach...Ale to nic- czekam na info czy zamontowałeś :D
wiem , że jest różnica w obu wersjach...Ale to nic- czekam na info czy zamontowałeś :D
No to Ty masz lekki problem bo nie masz tego ślizgacza do klaksonu i musisz jakoś oszukać ten airbag, żeby Ci kontroli nie wywalało z tego co się orientuje.