kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
-
Piter 35
- 6 gwiazdek
-
Polubił:
181 razy
-
Polubione posty:
109 razy
komor pisze:
tylko zdaje się luty,
To na 100% rocznik 2002 , gdyby był z kwietnia lub maja to można by sądzić ,że będzie 2003 . ale do 2004 to sporo brakuje
Patrz co napisał
jarekczarny, to jest ważne .
Piter 35
-
dzixd
- Moderator działu
- Auto: Legacy IV "prawie spec b h6", legacy II 2.2, 2xLegacy III 2.5 MY99, Impuls - Legacy IV H6 5EAT LPG
-
Polubił:
9 razy
-
Polubione posty:
307 razy
jarekczarny pisze:
Co za różnica czy 03 czy 04 to tylko cyferka w dowodzie którą sugerują się osoby nie mające pojęcia o motoryzacji
czyli chyba 80% kierowców
Drożej można sprzedać potem

Jeździć nie umiem, ale się staram

Naprawiać też nie umiem, ale się staram.
Konto usunięte pisze: ↑29 gru 2018, o 17:15
masz dobre serducho i ostrego pierdolca

dzixd
-
komor
- 3 gwiazdki
- Auto: Forester SG 2.0X MY03
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
1 raz
Piter 35 pisze:
Patrz co napisał jarekczarny, to jest ważne
No więc dlatego nie płaczę, bo auto na oględzinach w ASO wypadło przyzwoicie, zarówno stan kluczowych komponentów, jak i bezwypadkowość (kluczowych komponentów

). Odpukać. Ale jednak rocznik ma też jakieś znaczenie przy wyposażeniu, teraz jestem trochę mądrzejszy niż jak zaczynałem wybierać dopiero pierwszego subaraka, umiem już rozróżnić klimatyzację ręczną i automatyczną, brak świateł przeciwmgielnych i kilka innych detali wyposażenia… :)
komor
-
Jedenasty
- 0 gwiazdek
- Auto: Szukam OBK H6
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
Jedenasty
-
G-Tomson
- 0 gwiazdek
- Auto: Forester
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
Witam wszystkich forumowiczów.
Zamarzył mi się Subaru Forester. Poszukuję egzemplarza z mocnym silnikiem, w benzynie i z manualną skrzynią. Co polecacie jeżeli chodzi o napęd - zaturbione czy wolnossące? I przy okazji, co sądzicie na temat tej oferty?
http://otomoto.pl/oferta/subaru-foreste ... 300ee2ba6a
Pozdrawiam
G-Tomson
-
Panther
- 2 gwiazdki
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
Całkiem fajny amerykaniec - poproś sprzedającego o nr vin i sprawdź jak bardzo był rozbity

Panther
-
Kalor87
- 0 gwiazdek
- Auto: Subaru Impreza Hawkeye 2.0 160KM Sedan
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
Witam serdecznie
Jestem nowym użytkownikiem forum i jednocześnie zupełnym świeżakiem jeśli chodzi o markę Subaru (wcześniej jeździłem również japońcem, Honda Prelude). Noszę się z zamiarem kupna Imprezy, po głębszym zapoznaniu się z dostępnymi wersjami moja decyzja padła na Subaru Imprezę II hawkeye (GD), 2.0 16V w wersji 160KM, w sedanie. Od jakiegoś czasu obserwuję aukcje polskie jak i zagraniczne i moją uwagę przykuły dwa ogłoszenia z otomoto.
http://otomoto.pl/oferta/subaru-impreza ... 4153993b35
Czy ktoś z was oglądał może już któryś z tych samochodów i ma jakieś przemyślenia na ich temat? Jak widać ogłoszenia wyglądają dość zachęcająco, ale wiadomo że nie chciałbym się władować na jakąś minę. Jako że jestem ze śląska "wycieczka" do Szczecina lub Radomia to już małe przedsięwzięcie, dlatego bardzo chętnie posłucham zdania osób które z pewnością mają większą wiedzę ode mnie.
Pozdrawiam,
Kalor87
Kalor87
-
jarekczarny
- 0 gwiazdek
- Auto: RA
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
Kalor87 pisze:Witam serdecznie
Jestem nowym użytkownikiem forum i jednocześnie zupełnym świeżakiem jeśli chodzi o markę Subaru (wcześniej jeździłem również japońcem, Honda Prelude). Noszę się z zamiarem kupna Imprezy, po głębszym zapoznaniu się z dostępnymi wersjami moja decyzja padła na Subaru Imprezę II hawkeye (GD), 2.0 16V w wersji 160KM, w sedanie. Od jakiegoś czasu obserwuję aukcje polskie jak i zagraniczne i moją uwagę przykuły dwa ogłoszenia z otomoto.
Czy ktoś z was oglądał może już któryś z tych samochodów i ma jakieś przemyślenia na ich temat? Jak widać ogłoszenia wyglądają dość zachęcająco, ale wiadomo że nie chciałbym się władować na jakąś minę. Jako że jestem ze śląska "wycieczka" do Szczecina lub Radomia to już małe przedsięwzięcie, dlatego bardzo chętnie posłucham zdania osób które z pewnością mają większą wiedzę ode mnie.
Pozdrawiam,
Kalor87
Jak chcesz to mogę pojechać w niedzielę i podpytac o tego że Szczecina bo znam właścicieli komisu z nim sąsiadującego .Stoi w tym komisie kilka miesięcy bo jak sprzedawalem swojego gtka to rozmawialem z
właścicielem tego komisu i mówił że nie chce więcej Subaru bo sie nie sprzedaja a prawda jest taką że na północy nie ma ani zim ani gór więc mało jest Subaru .
jarekczarny
-
Kalor87
- 0 gwiazdek
- Auto: Subaru Impreza Hawkeye 2.0 160KM Sedan
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
jarekczarny pisze:Kalor87 pisze:Witam serdecznie
Pozdrawiam,
Kalor87
Jak chcesz to mogę pojechać w niedzielę i podpytac o tego że Szczecina bo znam właścicieli komisu z nim sąsiadującego .Stoi w tym komisie kilka miesięcy bo jak sprzedawalem swojego gtka to rozmawialem z
właścicielem tego komisu i mówił że nie chce więcej Subaru bo sie nie sprzedaja a prawda jest taką że na północy nie ma ani zim ani gór więc mało jest Subaru .
Witam :)
Dzięki wielkie za odzew. Póki co jutro jadę zobaczyć inną Imprezę, więc jeśli tamten egzemplarz okaże się zadbany, to Twoja wizyta w komisie w niedziele była by raczej bezcelowa. Będę informował w temacie jutro wieczorem jak się sprawy potoczyły.
Pozdrawiam,
Kalor87
Kalor87
-
G-Tomson
- 0 gwiazdek
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
G-Tomson
-
Panther
- 2 gwiazdki
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
Bity, topiony, lepiony z trzech?

Dzwoń do sprzedawcy, może coś powie, poproś o nr vin i sprawdź historię ....
Panther
-
G-Tomson
- 0 gwiazdek
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
Zrobilo się nieaktualne. To chyba jakaś pomyłka była
G-Tomson
-
Panther
- 2 gwiazdki
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
Wiesz jak ładny samochód wystawiany jest w bardzo okazyjnej cenie to należy być bardzo ostrożnym. Sam kilkakrotnie widziałem atrakcyjne oferty za 1/3 ceny. Co ciekawe kontakt był zazwyczaj tylko na maila. Właściciel łamaną polszczyzną twierdził, że przebywa za granicą i ... kończyłem wymianę korespondencji ...
Kiedyś był forek także w bardzo atrakcyjnej cenie. Jak zadzwoniłem to zdziwiony właściciel nie bardzo wiedział o co chodzi, po chwili dochodząc do wniosku, że ktoś zrobił mu dowcip ...

Panther
-
fujimati
- 0 gwiazdek
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
Witam!
Jestem nowy na forum. Chciałbym dołączyć do Subarowej rodziny :) i w związku z tym chciałem was zapytać
czy ktoś może oglądał lub mógłby obejrzeć ten oto egzemplarz i się wypowiedzieć czy jest godny uwagi:
http://allegro.pl/subaru-impreza-4wd-bo ... 12215.html
Z góry wielkie dzięki za wszelkie informacje! :)
fujimati
-
dzixd
- Moderator działu
- Auto: Legacy IV "prawie spec b h6", legacy II 2.2, 2xLegacy III 2.5 MY99, Impuls - Legacy IV H6 5EAT LPG
-
Polubił:
9 razy
-
Polubione posty:
307 razy
fujimati pisze:Witam!
Jestem nowy na forum. Chciałbym dołączyć do Subarowej rodziny :) i w związku z tym chciałem was zapytać
czy ktoś może oglądał lub mógłby obejrzeć ten oto egzemplarz i się wypowiedzieć czy jest godny uwagi:
http://allegro.pl/subaru-impreza-4wd-bo ... 12215.html
Z góry wielkie dzięki za wszelkie informacje! :)
Samochód od hadlarza
Sprawdzić czy był bity i czy ruda nie zaczyna żreć tylnych nadkoli
Jeździć nie umiem, ale się staram

Naprawiać też nie umiem, ale się staram.
Konto usunięte pisze: ↑29 gru 2018, o 17:15
masz dobre serducho i ostrego pierdolca

dzixd
-
fujimati
- 0 gwiazdek
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
Rozmawiałem z gościem. Twierdzi, że auto jest 100% bezwypadkowe i brak rudej.
Mieszkam na drugim końcu Polski i w związku z tym mam prośbę - jeśli ktoś mógłby rzucić na to auto to stawiam porządna flache!
Chciałbym pojechać po Imprezę w tą Sobotę tak żeby być na rano.
Jeśli ma ktoś możliwość sprawdzenia auta w tygodniu to byłoby super.
fujimati
-
jack7606
- 0 gwiazdek
- Auto: zielony leśnik 09 & gt super racing 99
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
jack7606
-
Kimo
- 0 gwiazdek
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
Kimo
-
darecki1981
- 5 gwiazdek
- Auto: EVO 6 500 KM
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
1 raz
Nie widziałem aut, ale czarny wygląda mega!
darecki1981
-
sidu85
- 0 gwiazdek
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
Zgadza sie wizualnie robi robote

pytanie czy tak samo jest z mechanika ...
sidu85