Wszystkie informacje w treści: http://otomoto.pl/oferta/subaru-impreza-ID6yfWjp.html
Zachęcam do kontaktu - powiem wszystko jak na spowiedzi :), chociaż starałem się dokładnie opisać w treści aukcji. Nie mam nic do ukrycia.
NIEAKTUALNE
[SPRZEDANY] Subaru Impreza GX 2002 Warszawa - od 6 lat moja
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
- ptk22
- 6 gwiazdek
- Auto: Subaru Impreza 2.0 GX blobeye LPG
- Polubił: 2268 razy
- Polubione posty: 137 razy
Re: [S] Subaru Impreza GX 2002 Warszawa - od 6 lat moja
A co on ma tam z tyłu naklejone zamiast świnki? 

Jest ryzyko, musi być wybór.
Spora cena, a doliczając robotę z nadkolami to już robi się abstrakcja, ale tak czy siak - powodzenia 

Z tyłu ma naklejony dowcip - to bardzo popularne ostrzeżenie w Indiach :) i stąd pochodzi naklejka.
Cena uległa obniżeniu i jest negocjowalna, a ostatecznie będzie zweryfikowana przez rynek.
Samochód ma sporo atutów.
Cena uległa obniżeniu i jest negocjowalna, a ostatecznie będzie zweryfikowana przez rynek.
Samochód ma sporo atutów.
- ptk22
- 6 gwiazdek
- Auto: Subaru Impreza 2.0 GX blobeye LPG
- Polubił: 2268 razy
- Polubione posty: 137 razy
A co w tych nadkolach trzeba popoprawiać? Zaczęła brać je ruda? Możesz wrzucić dokładne fotki?
Jest ryzyko, musi być wybór.
Do poprawienia są nadkola na pewno i zderzaki jeśli ktoś jest detalistą. Mogę Ci zdjęcia wysłać na maila bo nie moge z pracy wrzucać na fotosiki czy inne. Podeślij mi na priv swojego mejla to odesle zdjęcia.
Re: [SPRZEDANY] Subaru Impreza GX 2002 Warszawa - od 6 lat moja
Samochód sprzedany, ogłoszenie nieaktualne. Można zamykać