Link: https://www.youtube.com/watch?v=p12ICdo-uPA

FUX pisze: rrosiak, nie idź tą drogą...
Demencja starcza - nie ma się z czego śmiaćKonto usunięte pisze:Czemu ten dziad tankuje ropę?
Konto usunięte pisze: Czemu ten dziad tankuje ropę?
rrosiak pisze: Pistolet jest czarny, ale zdecydowanie benzynowy.
Nie byłbym taki pewny z tą ceną odsprzedaży, tego samochodu.FUX pisze:Za ca. 200 znajdę wypasioną F10 z napędem na 4 koła, którą odsprzedam za 4-5 lat za 100-120.
Mercedesem golcem też za się jeżdzić. Wiem coś o tymFUX pisze:Ca. 200 to Merol dopiero się zaczyna przy tej kwocie, a więc przy kasie trzeba zostawić 250-280.
A po co Ci?Bez 4Matic.
Ta. Niech giną. Wersja kombi w... 2017 roku.Лукашэнка pisze:FUX,
jest już nowa E-klasa:
http://www.samar.pl/__/3/3.a/86292/Nowa ... cale=pl_PL
Może przyjrzyj się na żywo temu auto, zanim się zdecydujesz na C-klasę.
w serwisie pralek ostrzegali mnie niedawno, żebym nie wymieniał mojej kilkunastoletniej WFB 1604 na nową, bo podobno w tych nowych nie ma możliwości wymiany łożyska....gregski pisze:Hehe nowe znaczy lepsze? :) fux, nie tykaj tego merola
Już kilku kolegów na forum ma benzynowe merce....Bilex pisze:Ta. Niech giną. Wersja kombi w... 2017 roku.
A nie daj boże chcesz się przejechać jakimkolwiek modelem w benzynie....
Лукашэнка pisze: Mercedesem golcem też za się jeżdzić. Wiem coś o tym
Tak naprawdę, jeśli z opcji dodatkowych wybierzesz tylko lakier metalic, automatyczną skrzynię i jakieś jeszcze parę opcji, które będą Ci naprawdę niezbędne, to może to w sumie zamknąć się poniżej 20 tys. zł. czyli 220 za auto z podstawową opcją silnikową, która spokojnie da sobie radę z tym samochodem.
400?Лукашэнка pisze: Już kilku kolegów na forum ma benzynowe merce....
W takim razie proponowałbym wycieczkę do Stuttgartu.Bilex pisze:400?Лукашэнка pisze: Już kilku kolegów na forum ma benzynowe merce....
500?
Nie uświadczysz...
No to szukajFUX pisze:Wiesz, salon można również zagospodarować paletami pomalowanymi na biało.
Funkiel nófka na surowo z 15 zeta szt. ale czy ja bym takiego wystroju pragnął?
Raczej nie...
Dziad juz jestem, nooo!
łożysko zapewne integralną częścią bębna jest. a niektórym nadal działają polary i wiatki sprzed lat...Лукашэнка pisze: w serwisie pralek ostrzegali mnie niedawno, żebym nie wymieniał mojej kilkunastoletniej WFB 1604 na nową, bo podobno w tych nowych nie ma możliwości wymiany łożyska....