Ogłoszono kalendarz ERC na przyszły rok - i jest tam Rajd Rzeszowski!

Mamy WRC, teraz będziemy też mieć ERC. Tylko się cieszyć

Tylko dlaczego akurat w terminie kiedy mam urlop i pewnie będę wyjechany gdzieś

Zrobiłem małe ciach z Rajdów 2015 i wszystko gra ;)jarmaj pisze:Co prawda to już rajdy 2016, ale co tam...
Wiesz, niektórzy śledzą mistrzostwa bez względu na to, czy Kubica jedzie, czy nie.busik pisze: zatem możemy wrócić do swoich zajęć...
źródło: http://powrotroberta.blogspot.com/2016/ ... lo_22.htmlKoniec Rajdu Monte Carlo dla Kubicy!
(20:18) Zespół BRC potwierdził, że Robert Kubica wycofuje się z Rajdu Monte Carlo. Uszkodzenia auta są zbyt duże.
busik, nie widzę związkubusik pisze:
choć widać, że RK nie przepada za CGczasem mu wrzuca takie szpile, że fiu fiu
busik pisze: monitoruj i wrzucaj kolejne części,
busik pisze: bo faktycznie ciekawie się robi
Mi się wydaje, że gdyby CG nie był lubiany to takiego wywiadu by nie było...A na pewno nie byłoby publikacji w tak surowej formie... Myślę, że to bardziej to taki prztyczek w nos dla kibiców sprzed ekranu komputera/telewizora...busik pisze: choć widać, że RK nie przepada za CG czasem mu wrzuca takie szpile, że fiu fiu
eMTi pisze: o to, że fura była w specu szutrowym na asfalcie (oczywiście nie zawias ;) )
ehh stara gwardia się już powoli wykruszyłabarton pisze: Tomek Kuchar kończy przygodę z rajdami
to ten Cezary największy expert rajdowy w Polsce?barton pisze: choć Cezary leci z kartki.