911 z automatem to jak call girl z pasem cnoty.esilon pisze: 911( nawet z automatem)

911 z automatem to jak call girl z pasem cnoty.esilon pisze: 911( nawet z automatem)
czymie się to? Mam dwie puszki i srebrne felgi 18" które chciałbym prysnąć.lukass pisze: a teraz są białe (plastidip własnorecznie)
w PDK mozna się zakochaćjarmaj pisze:911 z automatem to jak call girl z pasem cnoty.esilon pisze: 911( nawet z automatem)
nie miałeś krawatu?barton pisze: Foto komórką i przez brudną szybę salonu...
Na używane PDK to bym jednak uważał. To nie jest nieśmiertelna skrzynia szczególnie przy tej mocy. Wymiana to kwota na dobre auto, a z naprawą podobno tez drogo i nie bardzo jest gdzie, choć podobno ktoś robi.esilon pisze:w PDK mozna się zakochaćjarmaj pisze:911 z automatem to jak call girl z pasem cnoty.esilon pisze: 911( nawet z automatem)
Лукашэнка pisze: nie miałeś krawatu?;)
ano... Nawet fajniejszy niż nowe 911'tki z wyglądu, które są przesadzone (przerośnięte) moim zdaniemЛукашэнка pisze: Ładny,
lukass pisze: Na używane PDK to bym jednak uważał.
Urody?Лукашэнка pisze: Poza tym, czego brakuje na przykład w tym egzemplarzu?
http://otomoto.pl/oferta/jeep-cherokee- ... ffb4357129
Jeep dla masochisty?jarmaj pisze:Manualnej skrzyni?Лукашэнка pisze: ale pytałem o sprawy obiektywne.
zawsze można dołożyć kompresorЛукашэнка pisze:Nie pisz takich rzeczy, bo Bilex gotów szukać od nowa...So What! pisze:Brakuje mi w tym aucie niskiej masy, nisko położonego środka ciężkości, przyzwoitego współczynnika oporu powietrza i paru innych rzeczy
hellcat??Bilex pisze:Niedługo, to nawet fabrycznie...