Witam,
sprzedam Subaru Outback 2.0D 2008 kupiony w salonie w Polsce. Wszystkie serwisy do września 2015 w ASO Subaru.
Short block wymieniony po awarii w sierpniu 2015 - obecnie ma przejechane około 4000 km.
Niestety 2 tygodnie temu sarna przebiegła mi drogę, przyhamowałem, zaliczyłem poślizg i wylądowałem przy prędkości 40 km/h na drzewie owocowym. Dostało się lewej stronie przodu.
Uszkodzony zderzak, wlot powietrza, maska, wzmocnienie, uchwyty reflektorów, chłodnice, lewy błotnik, lewa podłużnica - poduszki i szyby całe.
Silnik pali bez problemu - wszystkie kontrolki OK, samochód jeździ, zawieszenie nieuszkodzone.
Wersja bez szyberdachu. Podgrzewane przednie siedzenia, regulowany elektrycznie fotel kierowcy. Felgi aluminiowe 17''. Znakowanie DNA i opłacony ISR.
Interesująca mnie cena to 20000,00 PLN do negocjacji podczas oględzin pojazdu.
Pojazd znajduje się w Wielkopolsce.
Szczegóły i zdjęcia dla zainteresowanych na PW.
Pozdrawiam
joint
[S] Subaru Legacy Outback 2.0D 2008 SalonPL Uszkodzony przód
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!