Coś niedobrego
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Re: Coś niedobrego
Wielka szkoda. Jeden z ostatnich ludzi który miał prawdziwą pasję i potrafił o niej wspaniale opowiadać.
-
stefanekmac
- 5 gwiazdek
- Auto: był forek XT jest OBK 2,5
- Polubił: 26 razy
- Polubione posty: 91 razy
Strata ogromna, człowiek oddany swej profesji, fachura a przy tym miły i łagodzący konflikty między gwiazdami sceny.
Pamietajmy o Wołyniu.
Nie moje klimaty ale jak o tym opowiadał to widać że z pasją i prawdziwie. Coraz mniej takich ludzi niestety.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
Niech tam ładnie to naprawia !dzixd pisze:Zaatakowało mnie dziś dzikie picasso![]()
Szklanka lekka na drodze, na zegarze 50 km.
Starsza kobieta wyjeżdżała zza domu, mimo że nadjeżdżałem. Nie pomyślałem żeby trąbić![]()
Zacząłem hamować. Poślizg. ucieczka na pobocze, a kierowniczka dalej wyjeżdżała![]()
i bum. Nikomu nic się nie stało ale auta ucierpiały.
Policja przyjechała, mandat pani dostała. Nawet specjalnie się nie zdenerwowałem mocno, tylko szkoda aut![]()
Picasso wystrzelona poducha i zgięty amor. u mnie zgięta maska rozwalone lampy i pęknięty zderzak i grill. pas przedni i chłodnica cale, nawet blotnik nie ucierpiał
- dzixd
- Moderator działu
- Auto: Legacy IV "prawie spec b h6", legacy II 2.2, 2xLegacy III 2.5 MY99, Impuls - Legacy IV H6 5EAT LPG
- Polubił: 9 razy
- Polubione posty: 307 razy
Nawet auto zastępcze daliKonto usunięte pisze:Niech tam ładnie to naprawia !dzixd pisze:Zaatakowało mnie dziś dzikie picasso![]()
Szklanka lekka na drodze, na zegarze 50 km.
Starsza kobieta wyjeżdżała zza domu, mimo że nadjeżdżałem. Nie pomyślałem żeby trąbić![]()
Zacząłem hamować. Poślizg. ucieczka na pobocze, a kierowniczka dalej wyjeżdżała![]()
i bum. Nikomu nic się nie stało ale auta ucierpiały.
Policja przyjechała, mandat pani dostała. Nawet specjalnie się nie zdenerwowałem mocno, tylko szkoda aut![]()
Picasso wystrzelona poducha i zgięty amor. u mnie zgięta maska rozwalone lampy i pęknięty zderzak i grill. pas przedni i chłodnica cale, nawet blotnik nie ucierpiał

Jeździć nie umiem, ale się staram 
Naprawiać też nie umiem, ale się staram.

A ja sprawdziłem spalanie po kolejnych paru setkach km po mieszanym (trasa, góry, w tym trochę reduktora, miejskie korki) i zamiast poprzedniego grzecznego 7.5 l/100 km wyszło mi 13 l/100 km. 

- ptk22
- 6 gwiazdek
- Auto: Subaru Impreza 2.0 GX blobeye LPG
- Polubił: 2268 razy
- Polubione posty: 137 razy
Jakie i jak lata bokiem?dzixd pisze: Nawet auto zastępcze dali![]()

Jest ryzyko, musi być wybór.
- ptk22
- 6 gwiazdek
- Auto: Subaru Impreza 2.0 GX blobeye LPG
- Polubił: 2268 razy
- Polubione posty: 137 razy
komor, no to teraz wyszło normalnie. Wcześniej to albo coś nie tak z pomiarem albo coś nie tak z radością z jazy 

Jest ryzyko, musi być wybór.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Po 7.5 kkm mam średnio (trasa, korki, tor, trochę mocniej) 13.6... w STI 2.5komor pisze: A ja sprawdziłem spalanie po kolejnych paru setkach km po mieszanym (trasa, góry, w tym trochę reduktora, miejskie korki) i zamiast poprzedniego grzecznego 7.5 l/100 km wyszło mi 13 l/100 km.
Musiałeś się nieźle spieszyć

- dzixd
- Moderator działu
- Auto: Legacy IV "prawie spec b h6", legacy II 2.2, 2xLegacy III 2.5 MY99, Impuls - Legacy IV H6 5EAT LPG
Ford fiesta jakiś nowy. nie próbowałemptk22 pisze:Jakie i jak lata bokiem?dzixd pisze: Nawet auto zastępcze dali![]()
Oddałeś do naprawy do ASO subaru?

Naprawiać będę prawdopodobnie sam. Zobaczymy po oględzinach rzeczoznawcy na ile wyceni szkodę. Bo jak wyceni na styk za części to nie będę dopłacać w warsztacie za robociznę

-
vojta
- 4 gwiazdki
- Auto: tojka jariska
- Polubił: 66 razy
- Polubione posty: 2 razy
doinstaluj kotaAlan, Alan, Alan! pisze:Dobra wiadomość 484km na baku w STI i jeszcze jest. (9.6 - 10.2/100 @ 120-140)
Zła. Pieprzone kablożrące zwierzęta. :(

u nas na parkingu pod blokiem wszystkie schodzą się do forka bo najdłużej stygnie....wszyscy dokoła coś mają pogryzione a u nas nic ( forek s-turbo i almera n15, czemu w almerze nie ruszają nie wiem... a nawkładałam tam kiedyś odstraszacza na sarny z kupą tygrysią czy jakoś tak, ale to było z 8 lat temu)

-
vojta
- 4 gwiazdki
almera 1.4 z 1996 w cztery osoby, trasa do i z pracy ok 91 km, średnie spalanie od 8 do 12 litrów na sto kilometrów
forek s-turbo zagazowany tylko z kierowniczką średnie 13 gazu i coś tam benzyny, ile nie wiem ale wskaźnik widać że opada
forek s-turbo zagazowany tylko z kierowniczką średnie 13 gazu i coś tam benzyny, ile nie wiem ale wskaźnik widać że opada

- dzixd
- Moderator działu
avensis 2.0 diesel FWD żre 5,5 l w trasie (średnia 100km/h),vojta pisze:almera 1.4 z 1996 w cztery osoby, trasa do i z pracy ok 91 km, średnie spalanie od 8 do 12 litrów na sto kilometrów
w przeliczeniu na złotówki, 100km avensisem kosztuje tyle co 100km moją imprezą na trasie (10l gazu) ale impreza ma napęd na wszystkie koła

Ale gaz w subaru to wstyd

Dokładnie, podobnie jak panele słoneczne na domku jednorodzinnym.dzixd pisze: Ale gaz w subaru to wstyd![]()
- dzixd
- Moderator działu
Godlik pisze:Straszny wstyd. Zawsze tankuję jak już jest ciemno i w kapturze na głowie.

-
vojta
- 4 gwiazdki
....dlatego żona jeździ i tankuje........dzixd pisze:avensis 2.0 diesel FWD żre 5,5 l w trasie (średnia 100km/h),vojta pisze:almera 1.4 z 1996 w cztery osoby, trasa do i z pracy ok 91 km, średnie spalanie od 8 do 12 litrów na sto kilometrów
w przeliczeniu na złotówki, 100km avensisem kosztuje tyle co 100km moją imprezą na trasie (10l gazu) ale impreza ma napęd na wszystkie koła
Ale gaz w subaru to wstyd

w sobotę w Lesznie - dwie dziewczyny nie żyją (pasażerki)
chwilę wcześniej zatrzymała go policja zalecając zmianę opon i zatrzymali dowód rejestracyjny. Zalecili ostrożny powrót do domu... nie zastosował się
myślał że jest nieśmiertelny chyba, a w wieku 21 lat o to nie trudno

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1019407,tit ... aid=1165ee
chwilę wcześniej zatrzymała go policja zalecając zmianę opon i zatrzymali dowód rejestracyjny. Zalecili ostrożny powrót do domu... nie zastosował się

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1019407,tit ... aid=1165ee
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
- dzixd
- Moderator działu
Ja pierdole 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 37 razy
- Polubione posty: 76 razy
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Jakaś gnida pieprzona poharatała mi zderzak w STI. Oczywiście nr brak.
Ja nie rozumiem ludzie mają OC żeby kolekcjonować składki chyba tylko.
Pół roku temu rowerzysta, teraz to - zacznę wozić młotek.
Ja nie rozumiem ludzie mają OC żeby kolekcjonować składki chyba tylko.
Pół roku temu rowerzysta, teraz to - zacznę wozić młotek.