Konto usunięte pisze:Pozostaje mieć tylko nadzieję, że lepiej smakowała niż wygląda.
ptk22 pisze:
Też tak pomyślałem. Ogólnie to ze zdjęć jestem w stanie rozpoznać tylko tą parówkę na środku talerza. Reszta to dla mnie czarna magia co tam jest
ptk22 pisze:
Też tak pomyślałem. Ogólnie to ze zdjęć jestem w stanie rozpoznać tylko tą parówkę na środku talerza. Reszta to dla mnie czarna magia co tam jest
ptk22 pisze:
Konto usunięte pisze:Ale take czorne jabuko bym zjad.
A ty wiesz jak smakowało? I wcale nie było zjarane -taki do dupy tel.którym robiłem zdjęcia.
A z babamy przestaję się kolegować. Jedna niezadowolona w domu( żebyście widzieli jak wyglądała kuchnia po całym dniu mojego rządzenia ) druga mi tutaj dokucza.Pójdę chyba w polityczny.
bojar, to wszystko co napisałam wywołane jest czystą, szczerą i jak najbardziej uzasadnioną zazdrością.
Po pierwsze, uwielbiam golonkę ( choć Twoja brzydko wygląda )
Po drugie, uwielbiam gdy facet dla mnie gotuje ( tutaj nie mam żadnego "ale".
Po trzecie, coś tam coś.
ptk22 pisze:
Tak myślałem. Czyli teraz nie prędko wpuszczą Cie tam po raz kolejny?
I tu się mylisz.Niezadowolenie dotyczyło, tylko wyglądu kuchni i objawiło się po wejściu Potem już tylko było lepiej.Smakowało.
Kto wie może nawet wieczorem dam się przeprosić