Piękny dzień dziś mamy
Re: Piękny dzień dziś mamy
każdy chce PorscheKonto usunięte pisze: ocho, następny łapie bakcyla

( nawet gdy jeszcze o tym nie wie

chciałeś powiedzieć następnaKonto usunięte pisze:ocho, następny łapie bakcyla

na razie nas nie stać, ale za jakiś czas kto wie...

jarmaj - coś czuję, że musimy znowu na jakąś paprykówkę się umówić - NuLa zadeklarowała się, że chętnie da się przewieźć, ale przed trunkami

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 442 razy
W tym przypadku tak samo, jak byłoby mnie stać na dość podstawową wersję Skody Fabii. A to chyba nie jest jakiś rarytasbusik pisze: czyli rozumiemy, że na kryzys wieku średniego Cie stać![]()

Jak napisałem wcześniej, nie o kasę tu chodzi na pierwszym miejscu, tylko chęć spełniania marzeń. Coś na zasadzie: no bo jak nie teraz, to kiedy?

Akurat z tym egzemplarzem nie miał nic wspólnego.busik pisze: rozumiem, że palce w tym maczał lukasss? w sensie naraił Ci zaufaną sztukę?
Zapraszamy. Najlepiej jak będzie trochę cieplej. Wczoraj bez dachu udało się przejechać może z 500m.busik pisze: jarmaj - coś czuję, że musimy znowu na jakąś paprykówkę się umówić - NuLa zadeklarowała się, że chętnie da się przewieźć, ale przed trunkamitera będziemy Wasze nabytki podziwiać na ulicy... i kopać w opony

-
lukass
- 5 gwiazdek
- Auto: Proto WRC'17 i 4 razy 4x4 - czyli w sumie 5 razy 4x4
- Polubił: 8 razy
- Polubione posty: 146 razy
Jedynie z wizją - taki wizjoner jakby, czy inny trendseterjarmaj pisze: Akurat z tym egzemplarzem nie miał nic wspólnego.

był WRX powered by Jako & PB98 i STi MY'05 EU DCCD
czy oczami wyobraźni też już widzisz, że jak u Ciebie, kluczyki będą częściej w posiadaniu drugiej połowy ?lukass pisze:taki wizjoner jakby

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
-
vojta
- 4 gwiazdki
- Auto: tojka jariska
- Polubił: 66 razy
- Polubione posty: 2 razy
to wie każdy....busik pisze:czy oczami wyobraźni też już widzisz, że jak u Ciebie, kluczyki będą częściej w posiadaniu drugiej połowy ?lukass pisze:taki wizjoner jakby
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
jarmaj, nie chcę Cię straszyć, ale Zofija będzie super wyglądać w tym aucie z rozwianym włosem w lato. Zaś Ty ze swoją łysiną... hmmm, będziesz musiał zakładać bejsbolówkę 

daszkiem do tyłu 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
hehe, wtedy już nikt nie uwierzy, że to po prostu "pojęcie uknute przez tych, których na coś nie stać"busik pisze:daszkiem do tyłu

p.s. tak, tak, zazdrość mnie zżera

taka będzie fajna

a w tej będzie jeszcze szybszy

a w tej będzie jeszcze szybszy

nie tylko Ciebie, przecież wiadomo, że na kresce wszyscy zazdroszczą i stąd te złośliwościKonto usunięte pisze:p.s. tak, tak, zazdrość mnie zżera

Jarek , gratulejszyn
Ciekawy byłem pierwszych jazd 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Dokładnieesilon pisze:każdy chce PorscheKonto usunięte pisze: ocho, następny łapie bakcyla
( nawet gdy jeszcze o tym nie wie)

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 442 razy
Na razie podchodzę do jazdy z dużą ostrożnością i pokorą. Raz, że nie umiem jeździć RWD (moje doświadczenia to jedynie nibysamochodowe wyroby rodem z PRL'u którymi jeździłem 20 kilka lat temu), dwa tu jeszcze dochodzi układ z silnikiem po środku auta. Więc jeżdżę spokojnie i z ogromnym marginesem błędu.Piter 35 pisze:Jarek , gratulejszynCiekawy byłem pierwszych jazd
Ale jak próbowałem na lekko wilgotnym ślimaku przed ekpresówką, to auto jest bardzo posłuszne i dobrze wyważone. Długi fragment łuku dało się przejechać niewielkim uślizgiem który można kontrolować gazem. Poza tym jest bardzo twarde i zwarte. I daje świetne wyczucie drogi. To taki samochód dla kierowcy - nie stara się izolować kierującego od odczuć z jazdy jak normalne współczesne auta. Wręcz przeciwnie, Prosiak potęguje je jakby chciał ciągle pytać: no i co z tym teraz zrobisz?

- dzixd
- Moderator działu
- Auto: Legacy IV "prawie spec b h6", legacy II 2.2, 2xLegacy III 2.5 MY99, Impuls - Legacy IV H6 5EAT LPG
- Polubił: 9 razy
- Polubione posty: 307 razy
Dziś się zorientowałem że już mam burkotkę 5 lat!
Zrobiłem nią 170k km
Zrobiłem nią 170k km

Jeździć nie umiem, ale się staram 
Naprawiać też nie umiem, ale się staram.

Naprawiać też nie umiem, ale się staram.

-
stefanekmac
- 5 gwiazdek
- Auto: był forek XT jest OBK 2,5
- Polubił: 26 razy
- Polubione posty: 91 razy
Otworzyłem sezon jednośladem
Miałem to zrobić miesiąc temu ale prądu zabrakło w aku.

Pamietajmy o Wołyniu.
- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Fux, nie, ale na pewno będzie teraz spora grupa osób oszukujących. Co na wyścigach amatorów będzie niemożliwe do wyłapania 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Gump pisze: Fux, nie, ale na pewno będzie teraz spora grupa osób oszukujących. Co na wyścigach amatorów będzie niemożliwe do wyłapania
Moja córka opowiadała mi o 7 letnim gówniarzu, który zawsze wygrywał regaty optymistów jak nie wiało. Wszyscy stali w miejscu, a on zawsze wolniutko do przodu. Okazało się, że miał w skrzynce mieczowej malutki silniczek na baterię. I po centymetrze posuwał się do przodu.
Myślę, że jego tata, który wymyślił ten mechanizm był z siebie dumny.
Gump, czy ten rower jest z "wyngla" ?
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"