Powitanie
Re: Powitanie
Witam!
No. Stałem się posiadaczem Imprezy WRX w kombi. Albo wagona. Tak, wagon to dobra ksywa dla tego auta, w szczególności, że dotąd jeździłem miniaturowym CRXem ;)
Coś czuję, że trochę postów tutaj nabiję, WRX to jednak trochę bardziej skomplikowane i o drobne 14 lat nowocześniejsze auto od CRXa
No. Stałem się posiadaczem Imprezy WRX w kombi. Albo wagona. Tak, wagon to dobra ksywa dla tego auta, w szczególności, że dotąd jeździłem miniaturowym CRXem ;)
Coś czuję, że trochę postów tutaj nabiję, WRX to jednak trochę bardziej skomplikowane i o drobne 14 lat nowocześniejsze auto od CRXa
-
AVANTurnik
- 0 gwiazdek
- Auto: Forester MY99
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Witam serdecznie niedawno przesiadłem się z Forestera na OBK
pozdrawiam wszystkich Subarumaniaków
pozdrawiam wszystkich Subarumaniaków
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 82 razy
- Polubione posty: 6 razy
Witam serdecznie!
Na forum zaglądam już ponad 2 lata, kiedy to namówiłem ojca na zakup Forestera. Od ponad pół roku sam jestem szczęśliwym posiadaczem Subaru, ale dopiero teraz wziąłem się w sobie i oficjalnie zarejestrowałem.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów!
Na forum zaglądam już ponad 2 lata, kiedy to namówiłem ojca na zakup Forestera. Od ponad pół roku sam jestem szczęśliwym posiadaczem Subaru, ale dopiero teraz wziąłem się w sobie i oficjalnie zarejestrowałem.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów!
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Cześć,
Subaru chodzi za mną od lat - bo awd, prowadzenie, dźwięk i tradycje rajdowe. Zawsze jednak ostatecznie padło na coś innego.
Kiedyś na pewno będzie, może całkiem niedługo. Pozdrawiam wszystkich sympatyków i użyszkodników :)
Subaru chodzi za mną od lat - bo awd, prowadzenie, dźwięk i tradycje rajdowe. Zawsze jednak ostatecznie padło na coś innego.
Kiedyś na pewno będzie, może całkiem niedługo. Pozdrawiam wszystkich sympatyków i użyszkodników :)
Cześć.Z tej strony Kamil.Swojego subaru nie posiadam,ale w przyszłości marzenie :).Na chwile obecną jeżdżę audi a3 z 2003roku,daje radę ;d.
Witam wszystkich,
Gdzieś przeczytałem, że w życiu przychodzi czas na realizację chłopięcych marzeń i z tego też powodu postanowiłem zanabyć Subaru Outback. Mam nadzieję, że mi się uda.
Gdzieś przeczytałem, że w życiu przychodzi czas na realizację chłopięcych marzeń i z tego też powodu postanowiłem zanabyć Subaru Outback. Mam nadzieję, że mi się uda.
Witam wszystkich forumowiczów, znalazłem się na tym forum ponieważ podjąłem decyzję o zakupie Forestera II gen. i mam nadzieję ,że tu znajdę wiele informacji na jego temat które mi pomogą przed wyborem odpowiedniego egzemplarza.
- Iglesjas
- 0 gwiazdek
- Auto: Tico z sercem JUSTY 1,2 4WD-project in progress + 2x tico + Transit 2001
Siamanko i uszanowanko :D
Jestem tu nowy ale bardziej ińszy od reszty :D
Mam TICO :D
Ale...
Kupiłem JUSTY 1.2 75KM 4wd w totalnie zjedzonej budzie i będę potrzebował dużej ilości porad :D
Pomysł jest taki aby zrobić swap silnika z napędem do Tico :)
Pozdrowionka :)
Jestem tu nowy ale bardziej ińszy od reszty :D
Mam TICO :D
Ale...
Kupiłem JUSTY 1.2 75KM 4wd w totalnie zjedzonej budzie i będę potrzebował dużej ilości porad :D
Pomysł jest taki aby zrobić swap silnika z napędem do Tico :)
Pozdrowionka :)
Witam wszystkich użytkowników forum. Jestem szczęśliwym właścicielem Forestera 2.0 S-Turbo z 1999 roku. Z forum korzystam od dłuższego czasu, ale dotychczas się nie udzielalem. Teraz wraz ze zdobytym doświadczeniem postarał się pomóc innym. Pozdrawiam!
Cześć. Jestem szczęśliwym posiadaczem Imprezy STI, nazywanego przeze mnie Janosikiem. Dziękuję za rejestrację i pozdrawiam wszystkich!
Hej wszystkim.
Jeździłem już różnymi 4łapami i czas nadszedł na subarynke.
A z racji wykonywanego zawodu w rachubę wchodzi tylko Forester.
Jeździłem już różnymi 4łapami i czas nadszedł na subarynke.
A z racji wykonywanego zawodu w rachubę wchodzi tylko Forester.
Witam wszystkim !!!
Mam Forestera S Turbo od jednastu dni, od czterech stoi w warsztacie
Pozdrawiam
Mam Forestera S Turbo od jednastu dni, od czterech stoi w warsztacie

Pozdrawiam

Cześć wszystkim
Mam na Imię Łukasz. Nie posiadam Subaru ale choruje na Imprezę od dziecka. W tym tygodniu jadę obejrzeć wolnossaka gc. Może coś zaiskrzy między nami. :) Jeśli nie to będę szukał dalej, nie mam żadnej presji. Pozdrawiam

to i tak dobrze, mój wrx po 3 dniach trafil :)!Arni pisze:Witam wszystkim !!!
Mam Forestera S Turbo od jednastu dni, od czterech stoi w warsztacie![]()
Pozdrawiam
-
SZCZEPAN
- 1 gwiazdka
- Auto: Subaru Forester 2
WITAM WSZYSTKICH SUBARO-HOLIKÓW-
Jestem SZCZEPAN i nie piję od wczoraj
( to chyba nie to forum
)
Tak poważnie stałem się posiadaczem Forka 2 , 2005 r, 2l, 156km, kolor dla zainteresowanych dziwna zieleń , ale dla mnie bomba.
Jestem SZCZEPAN i nie piję od wczoraj

Tak poważnie stałem się posiadaczem Forka 2 , 2005 r, 2l, 156km, kolor dla zainteresowanych dziwna zieleń , ale dla mnie bomba.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 82 razy
- Polubione posty: 6 razy