[K] Forester S-Turbo
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
-
jestempiotrek
- 0 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
[K] Forester S-Turbo
Dzień dobry,
Panowie poszukuję Forestera S-Turbo
Idealny kandydat: Rocznik 2000-2002, kolor czarny, manualna skrzynia biegów, szyberdach, LPG, nienaganny stan techniczny.
Jak najbardziej nie skreślam samochodów po modyfikacjach a nawet jestem za ;)
Cena do ustalenia, jestem w stanie zapłacić więcej za ciekawe auto.
Pozdrawiam
P.
Panowie poszukuję Forestera S-Turbo
Idealny kandydat: Rocznik 2000-2002, kolor czarny, manualna skrzynia biegów, szyberdach, LPG, nienaganny stan techniczny.
Jak najbardziej nie skreślam samochodów po modyfikacjach a nawet jestem za ;)
Cena do ustalenia, jestem w stanie zapłacić więcej za ciekawe auto.
Pozdrawiam
P.
- ptk22
- 6 gwiazdek
- Auto: Subaru Impreza 2.0 GX blobeye LPG
- Polubił: 2268 razy
- Polubione posty: 137 razy
Re: [K] Forester S-Turbo
jestempiotrek, tu masz bardzo fajne auto, co prawda o rok starsze niż szukasz ale w dobrym stanie:
http://olx.pl/oferta/subaru-forester-2- ... b1a488d4e8
http://olx.pl/oferta/subaru-forester-2- ... b1a488d4e8
Jest ryzyko, musi być wybór.
-
fudżisubo;)
- 2 gwiazdki
- Auto: Forester S turbo MY-01
- Polubił: 2 razy
Ładne S turbo ale moim zdaniem tylni prawy błotnik był malowany na 100% Wiadomo jak ci to nie przeszkadza i dobrze jest zrobione to żaden problem.
-
jestempiotrek
- 0 gwiazdek
Dzięki za info panowie ale musi być polift (inny komp, dwie sondy itp)...
Już bliżej mi do tego http://otomoto.pl/oferta/subaru-foreste ... ydlP3.html, ale dużo nie wiadomych jak zawory, wiskoza, zderzak od anglika :\ a najgorsza z nich to bardzo mało "przyjazny" właściciel...
Już bliżej mi do tego http://otomoto.pl/oferta/subaru-foreste ... ydlP3.html, ale dużo nie wiadomych jak zawory, wiskoza, zderzak od anglika :\ a najgorsza z nich to bardzo mało "przyjazny" właściciel...
- ptk22
- 6 gwiazdek
- Auto: Subaru Impreza 2.0 GX blobeye LPG
- Polubił: 2268 razy
- Polubione posty: 137 razy
fudżisubo;), link, który wkleiłem jest od bardzo uczciwego importera. Wystarczy zadzwonić i zapytać. Gość mówi tak jak jest, bez żadnych bajek.
Jest ryzyko, musi być wybór.
-
fudżisubo;)
- 2 gwiazdki
- Auto: Forester S turbo MY-01
- Polubił: 2 razy
Chwali się takich sprzedających- jest ich mało. Ja trafiłem na uczciwego nawet kaskę za wachę chciał zwracać jak coś innego niż w opisie.ptk22 pisze:fudżisubo;), link, który wkleiłem jest od bardzo uczciwego importera. Wystarczy zadzwonić i zapytać. Gość mówi tak jak jest, bez żadnych bajek.
-
jestempiotrek
- 0 gwiazdek
Witam ja sprzedaje forestera s turbo .kontakt 690 479 096.auto mocno doinwestowane .
-
jestempiotrek
- 0 gwiazdek
Jako, że Pan Jarek ma auto w automacie szukam dalej, zima się skończyła a gotówka na zamianę czeka :)
Witam.
A bialy Pana nie interesuje? Co prawda benzyna i bez panoramicznego dachu, ale chetnie ponegocjuje. Kontakt 725190886
A bialy Pana nie interesuje? Co prawda benzyna i bez panoramicznego dachu, ale chetnie ponegocjuje. Kontakt 725190886
-
jestempiotrek
- 0 gwiazdek
-
jestempiotrek
- 0 gwiazdek