jeśłi nie forester to co?
Re: jeśłi nie forester to co?
Ogólnie to cierpliwość i oglądanie forumowych ogłoszeń, wcześniej czy później pojawi się coś ciekawego.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Zareklamowałeśvojta pisze:to uczciwy sprzedawca klepanych przystanków jest taka prawda... .

-
vojta
- 4 gwiazdki
- Auto: tojka jariska
- Polubił: 66 razy
- Polubione posty: 2 razy
Panther pisze:Zareklamowałeśvojta pisze:to uczciwy sprzedawca klepanych przystanków jest taka prawda... .Miało być "To uczciwy sprzedawca klepanych przystanków. Taka jest prawda."

- ptk22
- 6 gwiazdek
- Auto: Subaru Impreza 2.0 GX blobeye LPG
- Polubił: 2268 razy
- Polubione posty: 137 razy
Z tymi przystankami to taki forumowy żart. Prawda jest taka, że to jeden a najuczciwszych sprzedawców w PL.Panther pisze:Zareklamowałeśvojta pisze:to uczciwy sprzedawca klepanych przystanków jest taka prawda... .Miało być "To uczciwy sprzedawca klepanych przystanków. Taka jest prawda."
Jest ryzyko, musi być wybór.
-
vojta
- 4 gwiazdki
no nie bądźmy tacy skromni, wycofani, dlaczego tylko w PL?
w galaktyce, we wszechświecie...
ale faktem jest, prócz małej scysji z gumasem72 ( jak z opisem wrażeń ze skody? ) nie pamiętam psioczeń na jego "składaki"
Mama kupiła od niego tableta, wsio ok
chłopaki z garażu, gdzie JA serwisuje auta, złego słowa na jego "wyklepywanki" nie mówią

w galaktyce, we wszechświecie...

ale faktem jest, prócz małej scysji z gumasem72 ( jak z opisem wrażeń ze skody? ) nie pamiętam psioczeń na jego "składaki"

Mama kupiła od niego tableta, wsio ok

chłopaki z garażu, gdzie JA serwisuje auta, złego słowa na jego "wyklepywanki" nie mówią

Ostatnio zmieniony 12 lut 2016, o 13:09 przez vojta, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
potwierdzam- sprowadzane ma w stanie rewelacyjnym, czego przykładem był mój Forester 2.0 na leniuchu
dalej się już nie wypowiadam bo znów rozkręci sie gównoburza
dalej się już nie wypowiadam bo znów rozkręci sie gównoburza

można by rzec, że dobre egzemplarze rosną na drzewie cierpliwości... po 3 miesiącach poszukiwań udało mi się kupić model forestera 2003 w sensownym stanie technicznym. kilka rzeczy jest do zrobienia ale to na czym się wcześniej przejechałem (podwozie) jest w doskonałym stanie. tak więc pora zmienić avatar i witam wszystkich w subarowej rodzince :)
pozdrawiam,
geos
pozdrawiam,
geos
-
vojta
- 4 gwiazdki
Witaj w krainie magicznych....problemów z Subaru i wiecznego banana na buzi