CZUJNIK PREDKOSCI KUPIE
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
CZUJNIK PREDKOSCI KUPIE
WITAM najprawdopodobniej padł mi czujnik predkosci tak pokazuje bląd odczytany z check tak tez mowil moj magik:) jednak nie pamietam czy byl on na 2 czy 3 piny.
pamietam jeszcze ze juz kupowalem i kolo od czesci zdziwil sie ze byl taki co ponoc w automatach montowali
subaru impreza 98r 2.0 115km bez klim
pamietam jeszcze ze juz kupowalem i kolo od czesci zdziwil sie ze byl taki co ponoc w automatach montowali
subaru impreza 98r 2.0 115km bez klim
Re: CZUJNIK PREDKOSCI KUPIE
Do gt dzisiaj zamiawiałem w salonie to 39 zł brutto kosztuje szkoda uzywki szukac :)
impreza 98 115 km jest szansa ze bedzie potrzebny czujnik na dwa piny z kabelkiem bo na przelomie 97 i 98 takie byly montowane
jak sie dowiadywalem to od producenta 500zł salon w jelenia góra wiec nie wiem czemu taka roznica????Marcel pisze:Do gt dzisiaj zamiawiałem w salonie to 39 zł brutto kosztuje szkoda uzywki szukac :)
DREAMCARS pisze:impreza 98 115 km jest szansa ze bedzie potrzebny czujnik na dwa piny z kabelkiem bo na przelomie 97 i 98 takie byly montowane
dokladnie tylko taki bedzie pasowac ja juz takiego nie posiadam , tylko impreza 97 i poczatek 98 oraz forek 97 i 98 maja takie czyjniki pozdr
w serisie twierdza ze czujnik sklada sie z dwóch czesci jedna ktora odczytuje predkosc( bardzio droga!!) i druga która napędza ( tania:)) wiesz cos moze na ten temat??? jak sie dowiedziec ktora do wymiany??? helpDREAMCARS pisze:dokladnie tylko taki bedzie pasowac ja juz takiego nie posiadam , tylko impreza 97 i poczatek 98 oraz forek 97 i 98 maja takie czyjniki pozdr
Az tak bardzo nie znam sie na tych czujnikach , po prostu musisz troche podzwonic i poszukac na allegro tak jak pisale forester lub impreza ale roczniki tylko 97
czy pojemnosc ma tu znaczenie??? musi byc tez to samo 2.0??DREAMCARS pisze:Az tak bardzo nie znam sie na tych czujnikach , po prostu musisz troche podzwonic i poszukac na allegro tak jak pisale forester lub impreza ale roczniki tylko 97
adasSW, pogrzebałem w garażu i znalazłem taki czujnik - dwa kabelki. Nadal potrzebujesz?
mi równiez potrzebny czujnik tylko ten plastikowy na 3 przewody ma ktos moze cos takiego?
-
Lukasz4155
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Moge dac namiar
Gosc ma na 100% bo wczoraj mu odeslalem(ja mam na 3 piny)
501 369 865
Gosc ma na 100% bo wczoraj mu odeslalem(ja mam na 3 piny)
501 369 865