Cześć wszystkim ..., niektórzy z was znają mnie osobiście z naszych forumowych spotkań najczęściej przy okazji rajdów, zimowych spotkań na szwarcwaldzie czy innych imprez forumowych , inni tylko z forum na którym od czasu do czasu coś napiszę. Do wszystkich was mam ogromną prośbę dotyczącą 1% z podatku. Mój brat 1 sierpnia 2015 uległ poważnemu wypadkowi w wyniku którego doznał bardzo poważnego urazu mózgowo-czaszkowego, po wielu miesiącach w szpitalu i 3 operacjach mózgu jego stan uległ na tyle dużej poprawie ,że w końcu mógł wrócić do domu. Teraz aby móc nadal poprawiać jego stan zdrowia potrzebna jest intensywna rehabilitacja i sprzęt który może w niej pomóc. W związku z tym mam do was prośbę, być może nie macie osoby dla której przekazujecie swój 1% z podatku, jeśli tak to chciałbym prosić o to aby ten procent przekazać na rzecz rehabilitacji mojego brata Darka. Jak zapewne doskonale wiecie koszty rehabilitacji są bardzo wysokie i sami mamy problemy aby im podołać ,stad moja prośba o wsparcie.
Pieniądze można przekazywać wpisując w rozliczeniu rocznym PIT, w miejscu dotyczącym przekazywania 1% na rzecz organizacji pożytku publicznego poniższe dane:
KRS : 0000272272
cel szczegółowy 1% : Dariusz Pasternak
Można również wpłacić darowiznę na konto fundacji VOTUM w której Darek jest zgłoszony,
ul. Wyścigowa 56 i , 53-012 Wrocław
Bank Zachodni WBK S.A: 32 1500 1067 1210 6008 3182 0000
z dopiskiem Dariusz Pasternak.
Wszystkim którzy postanowią nam pomóc chciałbym po prostu powiedzieć : DZIĘKUJE