Wiem, ale podał go jako przykład braku miejscaЛукашэнка pisze: rrosiak,
ale tego drugiego modelu to zdaje się, że FUX ani przez chwilę nie bierze pod uwagę?

Wiem, ale podał go jako przykład braku miejscaЛукашэнка pisze: rrosiak,
ale tego drugiego modelu to zdaje się, że FUX ani przez chwilę nie bierze pod uwagę?
rrosiak pisze: jako przykład braku miejsca
znaczy, że głośnik umieścili gdzieś pod kanapą?esilon pisze:w bonusie lepszy odsłuch wydechu
oni jeszcze tak nie upadliЛукашэнка pisze: głośnik umieścili gdzieś pod kanapą?
Nieźle!esilon pisze:
Link: https://www.youtube.com/watch?v=f4kDJ5n_5cg
Лукашэнка pisze: A skoro kończy Ci się leasing, to może coś takiego?
Лукашэнка pisze: Ciekawe, czy kolejka po Macany będzie teraz nadal taka długa?
http://www.antyradio.pl/Motoryzacja/New ... zinie-6768
A czemu nie Seat?esilon pisze:patrząc na dotychczasowe przebiegi a nie zanosi się na mniejsze, chyba nie będę tym razem wykluczał diesla
do tłuczenia kilometrów może skoda będzie najlepsza( bo funcar dawno wybrany)
Zobaczymy, co powie rynek.rrosiak pisze:Лукашэнка pisze: Ciekawe, czy kolejka po Macany będzie teraz nadal taka długa?
http://www.antyradio.pl/Motoryzacja/New ... zinie-6768
Patrząc na zestawienie mocy i osiągów, to zapowiada się raczej ciężki kolos.
Лукашэнка pisze: Zobaczymy, co powie rynek.
Cayenne było swego czasu kołem ratunkowym dla Porsche.
Może ten SUV, przz analogię, pomoże Włochom.
Duże prędkości nie robią na nim wrażenia (co najwyżej na mnie, gdy widzę ruch wskaźnika poziomu paliwaKonto usunięte pisze:rrosiak, a jak Twoje cacko zachowuje się przy dużych prędkościach i przy bocznych podmuchach wiatru?
Z przodu. Nie mam na myśli idealnie wyprostowanych ale nie trawię prawie 90 st. w kolanie, jak Zachar pokazuje.Konto usunięte pisze: wyprostowane nogi masz siedząc z przodu
Dacia i Q5 to ta sama płyta podłogowa, ale w przypadku Dacii jest znacznie więcej miejsca z przodu, kosztem tylnej kanapy i bagażnika.FUX pisze: Wsiadałem do Q5 czy Tiguana, więc niczego ponad nie spodziewam się.
no to dlaczego nie mazda 6 ?FUX pisze: Sztuka kompromisów jak zawsze...
dwa seaty w domu ? niee, potrzebny mi zresztą ciut większy bagażnik ( leon kombi odpadaЛукашэнка pisze: A czemu nie Seat?
Każdy ma swoje kryteria co dla niego jest małe, a co duże. Dla przykładu dla mnie Impreza 2001-2007 jest dużym autem.Alan, Alan, Alan! pisze:A to przecież nie jest duże auto.
To wiadomo. Co ciekawe my08 nie jest jakoś specjalnie większy niż 01-07 na zewnątrz. Postawiliśmy dwa na równo w garażu i aż ciężko uwierzyć, bo wydaje się ze 3x większy.jarmaj pisze: Każdy ma swoje kryteria co dla niego jest małe, a co duże. Dla przykładu dla mnie Impreza 2001-2007 jest dużym autem.
Octavia hatchback jest bezkonkurencyjna jeśli chodzi o bagażnik.esilon pisze:dwa seaty w domu ? niee, potrzebny mi zresztą ciut większy bagażnik ( leon kombi odpada) , nie tyle objętość co powierzchnia podłogi, przynajmniej taka jak mam teraz w beemce
W środku jednak MY08 jest o rozmiar większy, przyznasz?Alan, Alan, Alan! pisze:To wiadomo. Co ciekawe my08 nie jest jakoś specjalnie większy niż 01-07 na zewnątrz. Postawiliśmy dwa na równo w garażu i aż ciężko uwierzyć, bo wydaje się ze 3x większy.
Ponieważ "pan Jacek" to FUXesilon pisze:no to dlaczego nie mazda 6 ?FUX pisze: Sztuka kompromisów jak zawsze...
dlatego piszę o my08, a nie my06 lub my01Лукашэнка pisze: W środku jednak MY08 jest o rozmiar większy, przyznasz?
Pogadamy, jak zaczniecie wozić dzieciaki a nie powietrze czy koty na tylnej kanapie.Alan, Alan, Alan! pisze: Niemniej Panowie nie mieszczą nóg w SUVach, o to mi chodziło.
Czytałem już. Nie.Лукашэнка pisze: Ponieważ "pan Jacek" to FUX