mentosowe dylematy czwartkowe, grubą nicią szyte
mentosowe dylematy czwartkowe, grubą nicią szyte
Pozdrawiam obiadową ekipę w składzie: Barbie, liwit, Arno, Bilex, Chloru, devlin, Konto usunięte, mały 5150, rrosiak.
A może następnym razem Folk Gospoda lub Czerwony Wieprz?
czarne jest piękne...
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Re: Pozdrawiamy się
vibowit pisze: Pozdrawiam obiadową ekipę w składzie: Barbie, liwit, Arno, Bilex, Chloru, devlin, Konto usunięte, mały 5150, rrosiak.
Dziękuję i odpozdrawiam.
vibowit pisze: A może następnym razem Folk Gospoda lub Czerwony Wieprz?
Może być nawet Zielona Maciora, aby tylko Bilex był zadowolony

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Na to bym nie liczył.rrosiak pisze:Może być nawet Zielona Maciora, aby tylko Bilex był zadowolony

czarne jest piękne...
I ja pozdrawiamvibowit pisze:Pozdrawiam obiadową ekipę w składzie: Barbie, liwit, Arno, Bilex, Chloru, devlin, Konto usunięte, mały 5150, rrosiak.

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
vibowit pisze: A może następnym razem Folk Gospoda lub Czerwony Wieprz?
Jedno i drugie niezle. Ja się piszę

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
W Afryce dzieci głodują, a Wy sie obżeracievibowit pisze:Pozdrawiam obiadową ekipę w składzie: Barbie, liwit, Arno, Bilex, Chloru, devlin, Konto usunięte, mały 5150, rrosiak.

Do tego jeszcze macie czelność o tym pisać!!!!

Dolce far niente 

Hagzendkises ewrybady oczywiście.vibowit pisze:Pozdrawiam obiadową ekipę w składzie: Barbie, liwit, Arno, Bilex, Chloru, devlin, Konto usunięte, mały 5150, rrosiak.
Ze szczególnym uwzględnieniem liwit, z którą jak ten burak się nie przywitałam, bo mi znikła gdzieś za obliczem Bilexa. Ale za to się pożegnałam

A może być gdzieś, gdzie mają lądowisko dla śmigłowców? Bo ja się chyba przesiądę...vibowit pisze:A może następnym razem Folk Gospoda lub Czerwony Wieprz?
Wracałam ponad godzinę

Czyli, że co FUX? Następnym razem wpadasz?FUX pisze: W Afryce dzieci głodują, a Wy sie obżeracie![]()
![]()
![]()
![]()
Do tego jeszcze macie czelność o tym pisać!!!!

Ja na ogół bywam zadowolony...jak sam wybieram lokal
Pozdrawiam silną grupę obiadową - ze szczególnym uwzględnieniem nowo poznanych: barbie , rrosiaka i Funky'ego
Arno przez najbliższe trzy lata będzie się wzdrygał na wspomnienie tej, jak to nazwać....garkuchni...

Pozdrawiam silną grupę obiadową - ze szczególnym uwzględnieniem nowo poznanych: barbie , rrosiaka i Funky'ego

Arno przez najbliższe trzy lata będzie się wzdrygał na wspomnienie tej, jak to nazwać....garkuchni...

Death ain't nothin' but a heartbeat away...
Że co?barbie pisze: Czyli, że co FUX? Następnym razem wpadasz?
Do stolnicy rozpusty mam przyjechać???
Tak OT.
Czy ma ktoś ochotę w Zasypanym kolo 11 listopada sie zespotować????

Dolce far niente 

OK. Deal. Tylko pamiętaj o lądowisku.Bilex pisze:Ja na ogół bywam zadowolony...jak sam wybieram lokal![]()
![]()

Francuskie pieski.Arno przez najbliższe trzy lata będzie się wzdrygał na wspomnienie tej, jak to nazwać....garkuchni...

Co, może taborety były niewygodne, a może zupa za słona?

czarne jest piękne...
mały 5150 pisze: I ja pozdrawiam, zostawicie mi 2 naleśniki?
![]()
Raczej nie, bo nie ma z czego.
Dzięki, spoko, znamy się nie od dziśbarbie pisze: Ze szczególnym uwzględnieniem liwit z którą jak ten burak się nie przywitałam.

Pozdrawiam wszystkich, szczególnie nowo poznanych.
- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
vibowit pisze: Pozdrawiam obiadową ekipę
Odpozdrawiam

FUX pisze: W Afryce dzieci głodują, a Wy sie obżeracie
O przepraszam, devlin czujnie nic nie tknął. Miał własne kanapki

Bilex pisze: ze szczególnym uwzględnieniem
Yo man

Bilex pisze: Arno przez najbliższe trzy lata będzie się wzdrygał na wspomnienie tej, jak to nazwać....garkuchni...
Arno ma wymarzony samochód na reklamę mentosów

barbie pisze: Wracałam ponad godzinę
To może coś w naszej okolicy? Blue Cactus na ten przykład

Blue Cactus si! BwogoswawieKonto usunięte pisze:
To może coś w naszej okolicy? Blue Cactus na ten przykład

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
barbie pisze: Blue Cactus si! Bwogoswawie![]()
Sołduaj

Ale w czwartek - tradycji musi stać się za dośćKonto usunięte pisze:barbie pisze: Blue Cactus si! Bwogoswawie![]()
SołduajWięc Marchewka III w Blue Cactusie

vibowit pisze: A może następnym razem Folk Gospoda lub Czerwony Wieprz?rrosiak pisze: Może być nawet Zielona Maciora, aby tylko Bilex był zadowolony![]()
Jeżeli następny raz będzie jeszcze we wrześniu, to dla Bilexa sama coś przyrządzę i przywiozę

Później to będę już tylko bywalczynią zupełnie innego wątku, tego o frustracjach

liwit pisze: Jeżeli następny raz będzie jeszcze we wrześniu, to dla Bilexa sama coś przyrządzę i przywiozę![]()
Tak, tylko pamiętaj on lubi dobrze wysmażone, z cebulą i "na otro"

Ta, jasne, Arnold też miał, tak?Konto usunięte pisze: O przepraszam, devlin czujnie nic nie tknął. Miał własne kanapkikrakus jeden
![]()

Ciekawych rzeczy się dziś od Ciebie na swój temat dowiedziałem - mianowicie, że noszę "wunderbra", czy coś takiego

http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
mały5150, a większego zdjęcia to nie mogłeś już wcisnąćmały 5150 pisze:Tak, tylko pamiętaj on lubi dobrze wysmażone, z cebulą i "na otro"liwit pisze: Jeżeli następny raz będzie jeszcze we wrześniu, to dla Bilexa sama coś przyrządzę i przywiozę![]()

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
devlin pisze: Arnold też miał, tak?
No, wsuwaliście razem przed wejściem, aż mu plamy od masła na koszulce zostały bo niedokładnie ręce wytarł

devlin pisze: noszę "wunderbra", czy coś takiego
No, coś takiego

No trudno, skoro trzeba - "mentosowe dylematy czwartkowe, grubą nicią szyte"? 

http://wwojnar.com/
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
No właśnie nie? Ale miło że zauważyłaśliwit pisze:mały5150, a większego zdjęcia to nie mogłeś już wcisnąćmały 5150 pisze:Tak, tylko pamiętaj on lubi dobrze wysmażone, z cebulą i "na otro"liwit pisze: Jeżeli następny raz będzie jeszcze we wrześniu, to dla Bilexa sama coś przyrządzę i przywiozę![]()

A strzelisz focha? ProooooooszeKonto usunięte pisze:barbie pisze: Państwo pozwoli,
Ja nie Państwo, ale nie pozwalam