tanie opony do Forestera 2,0 SG

Rozmowy o Subaru i nie tylko. Dział pełen offtopicu i rozmów niemotoryzacyjnych.
ODPOWIEDZ
maciuo
1 gwiazdka
Auto: aktualnie bez Subaru
Polubił: 0
Polubione posty: 1 raz

tanie opony do Forestera 2,0 SG

Post 7 mar 2016, o 11:01

Witam,

Przymierzam się do zakupu opon letnich 205/70/15 do Forka, chcę wydać max. 800-900 PLN. W tej cenie znalazłem:
-Kormoran SUV SUMMER
-Barum Bravuris 4X4
-Uniroyal Rainexpert 3 SUV
-Nexen Nblue HD eco

W internecie na portalach handlujących oponami wszystkie mają opinie pozytywne a jak to jest w praktyce? Zależy mi żeby były ciche i nie pływały, droga hamowania wiadomo jak najkrótsza. Ktoś posiada któreś z w/w, co polecacie?
Uniroyale są podobno dość głośne i szybko się ścierają (dość miękka mieszanka) więc nie wiem czy byłby to dobry zakup, Kormorany kojarzą mi się z oponami do dużego fiata :lol: choć teraz fabryka należy podobno do Michelin wiec z jakością nie może być tak źle, może Barum w takim razie?
Ostatnio zmieniony 7 mar 2016, o 11:32 przez maciuo, łącznie zmieniany 2 razy.

stefanekmac
5 gwiazdek
Auto: był forek XT jest OBK 2,5
Polubił: 26 razy
Polubione posty: 91 razy

Re: tanie opony do Forestera

Post 7 mar 2016, o 11:11

Uniroyal jest ok. Miałem w outbacku.Kormorany uważam że też niezłe.Baruma nigdy nie kupię, ale to tylko moje zdanie.
Pamietajmy o Wołyniu.

busik
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: DS5
Polubił: 48 razy
Polubione posty: 117 razy

Re: tanie opony do Forestera

Post 7 mar 2016, o 11:21

maciuo napisz do użytkownika lukass - to nasz forumowy dostawca opon w dobrej cenie - będzie Pan zadowolony
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski

vojta
4 gwiazdki
Auto: tojka jariska
Polubił: 66 razy
Polubione posty: 2 razy

Re: tanie opony do Forestera 2,0 SG

Post 7 mar 2016, o 17:35

napisz do lukass 'a :thumb:
mam uniroyale rainexperty 3 bez suv :cofee:
to przyzwoite opony ale przy dynamiczniejszym pokonywaniu zakrętu mam wrażenie iż z budyniu :x

ODPOWIEDZ