Szukam nowego domku dla zadbanego i szybkiego Forysia :)
2.0 XT, (czyli 177KM),rocznik 2003 , rok w kraju.Przebieg 257 tys km.
Srodek bardzo zadbany ,aczkolwiek gałka,czy kierownica niewymieniana i widać te 250 tysi, nie ma nic do ukrycia ,czyli silnik nie myty i w ogóle można obejrzeć z każdej strony.Klima sprawna , tempomat,hak ,grzane fotele,przednia i tylna szyba, wielki szyberdach - typowe wyposażenie tej wersji i wszystko sprawne.
3 miesiące temu wymieniłem kpl sprzęgło ,a cała reszta ekspoloatacyjna na bieżąco.
No dobra WADY:Jedna , drzwi tył , parkingowe wpakowanie się w bok, w sensie ktoś mi.Widać na focie.
Cena 21.000 , oczywiście do uzgodnienia,ale za ma na czym zbijać ,bo auto w pewnym stanie ,więc fantastom ,którzy myslą ,że przyjadą i zaświeca 15 tysiami dziekuję :)
Kontakt 787-905-761
[S] Forek II 2.0XT '03
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
- darecki1981
- 5 gwiazdek
- Auto: EVO 6 500 KM
- Polubił: 0
- Polubione posty: 1 raz
Re: [S] Forek II 2.0XT '03
Ano tak, jak człowiek szuka auta dla siebie akurat takie ogłoszenia się nie pojawiają.Godlik pisze: To chyba najładniejsza buda Forka.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Poszło na PWhemi112 pisze:Szukam nowego domku dla zadbanego i szybkiego Forysia :)
2.0 XT, (czyli 177KM),rocznik 2003 , rok w kraju.Przebieg 257 tys km.
Srodek bardzo zadbany ,aczkolwiek gałka,czy kierownica niewymieniana i widać te 250 tysi, nie ma nic do ukrycia ,czyli silnik nie myty i w ogóle można obejrzeć z każdej strony.Klima sprawna , tempomat,hak ,grzane fotele,przednia i tylna szyba, wielki szyberdach - typowe wyposażenie tej wersji i wszystko sprawne.
3 miesiące temu wymieniłem kpl sprzęgło ,a cała reszta ekspoloatacyjna na bieżąco.
No dobra WADY:Jedna , drzwi tył , parkingowe wpakowanie się w bok, w sensie ktoś mi.Widać na focie.
Cena 21.000 , oczywiście do uzgodnienia,ale za ma na czym zbijać ,bo auto w pewnym stanie ,więc fantastom ,którzy myslą ,że przyjadą i zaświeca 15 tysiami dziekuję :)
Kontakt 787-905-761
Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
- hemi112
- 5 gwiazdek
- Auto: Były: Justy, szutrowy killer GF, jest perełeczka GC
- Polubione posty: 13 razy
Ta parkingówka ,o ktorej wspominałem.
kiedy człowiek naprawdę chce żyć,to medycyna jest bezsilna:)
No i dobrzehemi112 pisze: Poszedł

Będę miał niedługo takiego a nie potrzebuje konkurencji

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- tonyww44
- 1 gwiazdka
- Auto: forek 2.0 xt my03'
- Polubione posty: 0
Konkurencja na mazowsze się przeniosła :) Jak będzie trochę czasu to Foryś dostanie swój temat z galerią na forum :)