Hej,
planowałem nacieszyć się autkiem jeszcze kilka miesięcy, ale życie zweryfikowało te plany i potrzebuję gotówki.
Duo-świnka opisana w wątku: http://forum-subaru.pl/viewtopic.php?f=10&t=17804 i to cała prawda, wszystko zrobione na nowych częściach i to niedawno, bo w grudniu zeszłego roku. Od tamtego czasu mało jeżdżona, bo ciągłe delegacje i brak czasu. Wystarczy wspomnieć, że od wymiany oleju i filtrów Imprezka przejechała niecałe 3k km, więc na ten czas nie wymaga wg mojej najlepszej wiedzy żadnego wkładu finansowego.
Bardziej dokładne zdjęcia tutaj:
Dokładniejsze zdjęcia mogę podesłać na życzenie. Jak się szybko nie sprzeda, to pójdzie na otomoto, jednakże wolałbym oddać komuś, kto się nią dobrze zaopiekuje, bo dużo w auto zostało włożone i szkoda go w "obce" ręce. :)
Zainteresowanych zapraszam do kontaktu pod numerem 728-897-914. Auto szczerze polecam i zapraszam na oglądanie i zakup w okolicach Wrocławia. Dla forumowiczów specjalna cena :)
[S] Impreza WRX blobeye '04 zadbana NIEAKTUALNE
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: [S] Impreza WRX blobeye '04 zadbana, doinwestowana
Jaka ta specjalna cena ujawnisz czy tylko bedzie podawana prywatnie?:)
-
MrRudeGuy
- 0 gwiazdek
- Auto: Impreza WRX '04
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Zrobie maly update :)
Zestaw 3 zegarow jest wstepnie zarezerwowany, wiec jak cos to nie dokladam ich do auta. Dodalem rowniez fote ori 17" felg, jak wygladaja po umyciu :)
Co do ceny. Dla forumowiczow i kolegow z pracy przyjalem, ze 30k bedzie adekwatna cena do tego modelu, rocznika, stanu i tego co zostalo w niego wlozone. Dalsze negocjacje tylko f2f i o ile mi ktos udowodni, ze nie jest warte tej ceny :D Istnieje mozliwosc wystawienia FV, ale to juz do dogadania. Wtedy do ceny auta nie trzeba doliczac PCC.
Przeglad do grudnia 2016. OC zaplacone w calosci do polowy listopada. Dwa kluczyki. Radio Alpine id-x100 z zestawem glosnomowiacym, super dziala, paruje sie z telefonem w pare sekund.
Zestaw 3 zegarow jest wstepnie zarezerwowany, wiec jak cos to nie dokladam ich do auta. Dodalem rowniez fote ori 17" felg, jak wygladaja po umyciu :)
Co do ceny. Dla forumowiczow i kolegow z pracy przyjalem, ze 30k bedzie adekwatna cena do tego modelu, rocznika, stanu i tego co zostalo w niego wlozone. Dalsze negocjacje tylko f2f i o ile mi ktos udowodni, ze nie jest warte tej ceny :D Istnieje mozliwosc wystawienia FV, ale to juz do dogadania. Wtedy do ceny auta nie trzeba doliczac PCC.
Przeglad do grudnia 2016. OC zaplacone w calosci do polowy listopada. Dwa kluczyki. Radio Alpine id-x100 z zestawem glosnomowiacym, super dziala, paruje sie z telefonem w pare sekund.
-
MrRudeGuy
- 0 gwiazdek
Kolejny update.
Na prośbę wrzuciłem jeszcze parę fotek na dysk google. Niestety u nas pada, a auto nie bylo myte, więc zimowe felgi wyglądają okropnie, ale w rzeczywistości są tylko brudne. Nie są zniszczone i w naprawdę bardzo dobrym stanie.
Na prośbę wrzuciłem jeszcze parę fotek na dysk google. Niestety u nas pada, a auto nie bylo myte, więc zimowe felgi wyglądają okropnie, ale w rzeczywistości są tylko brudne. Nie są zniszczone i w naprawdę bardzo dobrym stanie.
-
MrRudeGuy
- 0 gwiazdek
up
W weekend była ładna pogoda, więc autko umyte i wstawiłem nowe zdjęcia na dysk:
Dodatkowo zabłąkała się na mały zlot MX-5 we Wrocławiu, był fun! :) Fotka też dołączona.
Cena do negocjacji.
W weekend była ładna pogoda, więc autko umyte i wstawiłem nowe zdjęcia na dysk:
Dodatkowo zabłąkała się na mały zlot MX-5 we Wrocławiu, był fun! :) Fotka też dołączona.
Cena do negocjacji.
-
MrRudeGuy
- 0 gwiazdek
up!
Auto dziś wystawione na moto.allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=6115975230
Dla rodowitych forumowiczów cena 29.500zł!
Mimo iż, w ogłoszeniu jest link do forum, to wiem, że części osób się nie będzie chciało się zarejestrować, więc starałem się opisać auto najlepiej jak umiem i co o nim wiem, a że cena startowa dla forumowiczów lepsza...No cóż trzeba mieć pasję i ją doceniać
Auto dziś wystawione na moto.allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=6115975230
Dla rodowitych forumowiczów cena 29.500zł!

Mimo iż, w ogłoszeniu jest link do forum, to wiem, że części osób się nie będzie chciało się zarejestrować, więc starałem się opisać auto najlepiej jak umiem i co o nim wiem, a że cena startowa dla forumowiczów lepsza...No cóż trzeba mieć pasję i ją doceniać

-
MrRudeGuy
- 0 gwiazdek
up!
zainteresowanie jest a jakoś nikt dojechać nie może :)
Ze względu na to, że niedługo ekipa mi wchodzi na budowę to obniżam na 28.5k!!!! Serio WRX 260KM, z pakietem STI, z nowymi częściami w takiej cenie?! Tylko na forum.
Na dysku google fotki już z letnimi oponami na złotych 17" ori felgach Subaru!
Pozdrawiam
zainteresowanie jest a jakoś nikt dojechać nie może :)
Ze względu na to, że niedługo ekipa mi wchodzi na budowę to obniżam na 28.5k!!!! Serio WRX 260KM, z pakietem STI, z nowymi częściami w takiej cenie?! Tylko na forum.
Na dysku google fotki już z letnimi oponami na złotych 17" ori felgach Subaru!
Pozdrawiam
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 37 razy
- Polubione posty: 76 razy
-
sredniaq
- 2 gwiazdki
- Auto: Turboforek i turbodziad
- Polubione posty: 1 raz
Re: [S] Impreza WRX blobeye '04 zadbana NIEAKTUALNE
W wątku, do którego podany jest link jest taka informacja :)Konto usunięte pisze:Że zapytam na koniec....gdzie robiłeś mapę?
-
MrRudeGuy
- 0 gwiazdek
Re: [S] Impreza WRX blobeye '04 zadbana NIEAKTUALNE
@sredniaq: dzieki za szybsza odpowiedz :)
@Konto usunięte: tak info bylo w watku podpietym do auta, mapa byla robiona przez fachowca z Ecu Project Wroclaw
Pozdrawiam
@Konto usunięte: tak info bylo w watku podpietym do auta, mapa byla robiona przez fachowca z Ecu Project Wroclaw
Pozdrawiam