Konto usunięte pisze: Dziś dzień metalowca
Link: https://www.youtube.com/watch?v=xnfiZWajX-4
cza się bać ?Konto usunięte pisze: Światowy Dzień Muffinka
Eee tam dobry,chory jestemKonto usunięte pisze:Dzień niech będzie dobry.![]()
a musi być po co ?Konto usunięte pisze: ale po co
i na dodatek łepetynka boli ?bojar pisze: Eee tam dobry,chory jestem
Musi to na rusi.szamot pisze: a musi być po co ?
Zbierze się konsylium to dopiero orzekną.A tak naprawdę to od miesiąca nie mogę się wykurować ,co trochę lepiej to za chwilę temp. i znowu dupa.Nie mam czasu się wyleczyć.Konto usunięte pisze:bojar, wiedzą na co?
[[/b]
bojar pisze: i znowu dupa.
co ? gdzie? kiedy ?Konto usunięte pisze:Wybiera sie ktoś z Was na Memoriał Kuliga-Bublewicza w ten łikend do Wieliczki ?
To żeś se wybrał mało skomplikowany sposób żeby napisać, że nie chlejesz.Konto usunięte pisze:Wygląda na to, że się wybiorę w sobotę na prolog.
Uprzedzam, nie tylko będę wieczorem wracał do domu, to jeszcze oprócz tego przyjadę autem, będąc jedynym kierowcą
ZajebiscieKonto usunięte pisze:Wygląda na to, że się wybiorę w sobotę na prolog.
Uprzedzam, nie tylko będę wieczorem wracał do domu, to jeszcze oprócz tego przyjadę autem, będąc jedynym kierowcą
E tam, wystarczy, że popatrzę na Twoje przejazdy.Konto usunięte pisze:Jak potrzebujesz wzruszeń, to może zamiast czytać forum idź do kina na jaki rzewny romans albo co
Jeśli to Cię wzrusza, to może da się to leczyć ?Konto usunięte pisze:E tam, wystarczy, że popatrzę na Twoje przejazdy.Konto usunięte pisze:Jak potrzebujesz wzruszeń, to może zamiast czytać forum idź do kina na jaki rzewny romans albo co![]()
dobrydzieńKonto usunięte pisze:O! Witek, milczący kolego może przyjedziesz z Sylwią??![]()