I jak zwykle nie zaprosili na oglądareKonto usunięte pisze:szamot, Paweł z Wojtkiem debila grają w tenisa... Tfu debla, chciałam napisać.
Zawody nocne mają dziś w Saczu.
I oczywiście baletnicy Wojtek u spódnicy.![]()
![]()
![]()

I jak zwykle nie zaprosili na oglądareKonto usunięte pisze:szamot, Paweł z Wojtkiem debila grają w tenisa... Tfu debla, chciałam napisać.
Zawody nocne mają dziś w Saczu.
I oczywiście baletnicy Wojtek u spódnicy.![]()
![]()
![]()
znając pechowość - złamała mu się rakietaKonto usunięte pisze: I jak zwykle nie zaprosili na oglądare
Konserwatywny i szanujący tradycjeKonto usunięte pisze: I jak zwykle nie zaprosili na oglądare co za Naród
Czyli nie znającszamot pisze: znając pechowość - złamała mu się rakieta
Jak były pary to raczej mikst.Konto usunięte pisze:Bo nie ma czymAle i tak w sumie lepiej, niż się zapowiadało, przegraliśmy dopiero w półfinale
![]()
l_ewy, tak, graliśmy w debla w 3 osoby i były 2 pary
Z naciskiem na "raczej"bojar pisze:Jak były pary to raczej mikst.Konto usunięte pisze:Bo nie ma czymAle i tak w sumie lepiej, niż się zapowiadało, przegraliśmy dopiero w półfinale
![]()
l_ewy, tak, graliśmy w debla w 3 osoby i były 2 pary
wyoncz i woncz ajfona...Konto usunięte pisze:Aaaaaaaaaaaa!!!!! ( panika! ) Ajfon mnie się wiesza!!!
Umarnę!![]()
Nie tłumacz mi, nie zrozumiem tenisa. Mikstet, kwartet! Odbijacie piłkę czy gracie muzykę na rakietach?Konto usunięte pisze: l_ewy, tak, graliśmy w debla w 3 osoby i były 2 pary
nie ma lekko na mleko i cukier stać mnie od świętaKonto usunięte pisze:Że czarna od razu musi być uboga?
Rasista.![]()
Pewnie tak, jak codziennieKonto usunięte pisze: Jak mnie się dziś nie chce.....