dlatego dobrze jest zapamiętać brzeg przy niskim poziomie żeby nie zrobic dziury w łódce jakimś zatopionym drzewem przy wysokim napełnieniu

i jeszcze jedno foto
Miałem takiego z prawej. Ale to było fajne autoesilon pisze:busik, maksymalne różnice dochodzą do 15 metrów
dlatego dobrze jest zapamiętać brzeg przy niskim poziomie żeby nie zrobic dziury w łódce jakimś zatopionym drzewem przy wysokim napełnieniu
i jeszcze jedno foto
He he Wojtuś , niektórych boli zmiana jak widać i nie odpuszcząj33mbo pisze: W watku o rajdach tez piszecie jak macie przejebane ze pis wygralo wybory? Bo juz starch tu otworzyc jakikolwiek watek na tym forum...
esilon pisze: Piękny dzień dziś mamy
Bawara R6?WRC fan pisze: 6-cylindrowe niemieckie rydwany
To moje pierwsze auto bez półosiek z przodu i mam duuuży dystans i opory. Chyba sporo czasu minie, nim się odważę powyłączać wszystkie achtungi.jarmaj pisze: Gratulacje auta z napędem na właściwą oś!
I szklane drzwi, żeby było widać cały dres !jarmaj pisze: Dresik, czapeczka z daszkiem i bluza z kapturem w zestawie?
WRC fan pisze: 3ka, a właściwie, jak się dowiedziałem na forach, ¾ trójki bo to Compact - 325ti
GratulacjeWRC fan pisze:Taa jess !
A nie odwrotniebusik pisze: 2 prosiaki, (...), 3 merole
Ano to juz ponad rok......busik pisze: Aaa, o lukassowym zapomnialem
Do schowka 0,7 na pewnoЛукашэнка pisze: Jak duża butla tam się mieści?