WITAM....
Mam do sprzedania piękną i zadbaną SUBARU IMPREZĘ z silnikiem 2.0 125km., którą użytkuję od 2 lat i nigdy nie miałem z nim problemów, nigdy mnie nie zawiodła. Sprzedaję ponieważ kupiłem nowszą IMPREZĘ, a dwa auta mi nie są potrzebne. Autko jeździ na benzynie jak i na gazie. O spalaniu dużo nie powiem, ponieważ robię bardzo krótkie dystanse wiec spala jakieś 11l. gazu do 12 w mieście, w trasie wychodzi jakieś ok 8l gazu lub 10l. z włączoną klimatyzacją.
SUBARU jak na swoje lata jest w b.dobrym stanie technicznym jak i blacharskim. Posiadam książkę napraw ( nie mylić z serwisową ), którą założył mi mój mechanik. Przy 214tys. SUBARYNKA miała robiony rozrząd, silniczek jest zalany MOTULEM 5W40. Autko na bieżąco naprawiane a nie czekane jak jeszcze coś za sobą pociągnie.
Jest to moje pierwsze SUBARU, które od zawsze było moim marzeniem wiec jest jak oczko w głowie...
Oczywiście na ile mogłem to dbałem i włożyłem dużo serca w to żeby tak wyglądała, nigdy też nie uważałem tego auta jako zwykły transport z pkt. A do pkt. B, ale też jako moją pasję i zamiłowanie do tej marki. Dlatego na pewno nie będzie trzeba nic w nim robić i na pewno nie będę wciskał, że to auto prosto z salonu , chyba że na upartego ktoś coś znajdzie żeby jeszcze ją upiększyć :) chociaż jedno co trzeba zrobić to obszyć rączki tapicerki drzwi koszt jakieś 150zł. u tapicera. Mam do autka 2 kpl. opon 14 zima oraz 15 lato baaardzo ładne. Lato kilka sezonów zrobi a zima jeszcze ze 2 lub 3.
Ostatnio wymieniałem sonde lambda, filtry plus olej, świece + kable zapłonowe, tuleja wahacza oraz regulowane były zawory. Założony jest końcowy wydech ULTHER'a, który pięknie wydobywa dźwięk BOXERA :)
W najbliższym czasie ( ok czerwca - lipca ) należałoby wymienić filtr gazu oraz zrobić mu regulację, którą przeprowadzam mu raz w roku po zimie. Jeśli ktoś chce można zrobić przegląd klimatyzacji, ale w czerwcu 2015r był robiony więc moim zdaniem raczej nie trzeba bo działa w 100%.
Oczywiście jeśli ktoś będzie zainteresowany zapraszam na oględziny autka.
Cena:9800 do negocjacji po ogledzinach! :)
W razie pytań proszę dzwonić pod. nr 607449889
(S) Subaru Impreza 2.0 125 km
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
-
Sławek
- 3 gwiazdki
- Auto: Forester 2.0XT,Justy G3,Outback H6
- Polubił: 2 razy
- Polubione posty: 0
Re: (S) Subaru Impreza 2.0 125 km
Najładniejsza Impreza . Jeżeli stan taki jak piszesz to jest to dobra oferta. Podaj tylko rocznik+przebieg bo tego brak.
Re: (S) Subaru Impreza 2.0 125 km
Powiem tak... SUBARYNKE robiłem dla siebie miała zostać do końca, ale trafila się okazja i kupiłem nowszą i narazie jescze jeżdżę tą bo nową odbieram pod koniec miesiaca ....a rok 2000 i przebieg 226 i jakieś grosze ....
-
Stefaneiro
- 1 gwiazdka
- Auto: Impreza GL 2.0 n/a '97
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0