O ile się orientuję to auta z tego porównania nie używają Haldex-aKonto usunięte pisze:Ale jakoś w Forku to działa lepiej![]()
Link: https://www.youtube.com/watch?v=med9V-vO9d0
tapatalk
O ile się orientuję to auta z tego porównania nie używają Haldex-aKonto usunięte pisze:Ale jakoś w Forku to działa lepiej![]()
Link: https://www.youtube.com/watch?v=med9V-vO9d0
słowo "Haldex" bywa używane dla nazwania kiepskiego systemu "dołączanego" napędu na cztery koła.ketivv pisze:O ile się orientuję to auta z tego porównania nie używają Haldex-a
Lexus NX to zabawka.Sławek pisze:Obejrzał i mówi, że trochę zbyt delikatnyesilon pisze:Lexus nx 2.0t
Ja nie odnosiłem się do wieku, tylko do kombinacji „nie-miszcz, ale minimum 180 koni”. Ale zostawmy już to.jarmaj pisze:No kurde blade, nie róbcie z 60 letniego faceta zniedołężniałego starca.
Ja już jakiś czas temu doszedłem do tego wniosku. ;)jarmaj pisze:Poczekajcie jak Wam samym parę lat przybędzie (a zleci to dużo szybciej, niż się spodziewacie)
jarmaj pisze: No kurde blade, nie róbcie z 60 letniego faceta zniedołężniałego starca. Toż nawet do emerytury mu parę lat zostało. I taki człowiek może pracować, czasem obsługiwać sprzęt wart miliony, zajmować odpowiedzialne stanowiska, ale samochód powinien mieć najlepiej dla niepełnosprawnych....?![]()
ketivv pisze: nie rozumiem dylematu jest w ofercie Subaru Forester XT
Nie zauważyłem ;)esilon pisze:ketivv pisze: nie rozumiem dylematu jest w ofercie Subaru Forester XT
szkoda że żłopie jak smok
cos w tym jestЛукашэнка pisze: Gdyby on dotychczas jeździł takimi furami
Konto usunięte pisze: A XT 11/100 to po mieście pali. I to przy jeździe na bardzo krótkich odcinkach.
Tyle (i więcej) po mieście to mi pali dowolny kompakt ośka 1xx KM.Konto usunięte pisze:A XT 11/100 to po mieście pali. I to przy jeździe na bardzo krótkich odcinkach.
poza torem i autostradą 20cm prześwitu zawsze jest lepszeЛукашэнка pisze:Jeśli ktoś od czasu do czasu zjeżdża z asfaltu, to 20 cm przeswitu jest lepsze od 12 cm.
Chyba w traktorzedamaz pisze: poza torem i autostradą 20cm prześwitu zawsze jest lepsze
Po co komu traktor do miasta?damaz pisze:nie w traktorze, tylko w mieście.