Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
devlin, Spokojnie. Arno ma prawo marudzić, a mnie się chyba może to nie podobać ? To wolne forum nieprawdaż ? Sposób wyrażenia przeze mnie dezaprobaty niezbyt kulturalny, ale każdy miewa słabsze dni.
EterycznyŻołądź pisze:remek, to wszystko przez taką jedną. Ona mnie zdemoralizowała![]()

EterycznyŻołądź, ale tyle, żeby czegoś nie pamiętać to nie wypiłam. A demoralizowania Ciebie nie pamiętam

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
tym bardziej, ze demoralizowalismy sie z Malym (mam nadzieje, ze tym razem dobrze pamietam ze bylbarbie pisze: A demoralizowania Ciebie nie pamiętam![]()

Dobrze pamiętaszremek pisze:tym bardziej, ze demoralizowalismy sie z Malym (mam nadzieje, ze tym razem dobrze pamietam ze bylbarbie pisze: A demoralizowania Ciebie nie pamiętam![]()
)

A ja byłam zbyt zajęta demoralizowaniem się z Wami, żeby zajmować się EŻem

Owszem. Ale jak ja bym się zapędził nachlany przed klawiaturę i napisał coś, przez co potem musiałbym się chować za pojęciem "słabszych dni", to potem użyłbym takiego słowa jak "przepraszam". Wychodzę bowiem z założenia, że nie jest problemem wyrabianie głupot - bo każdemu się zdarza. Problemem jest poranek dnia następnego i wychodzenie z takiej sytuacji. Tyle trzy grosze ode mnie na ten temat.LouCyphre pisze:devlin, Spokojnie. Arno ma prawo marudzić, a mnie się chyba może to nie podobać ? To wolne forum nieprawdaż ? Sposób wyrażenia przeze mnie dezaprobaty niezbyt kulturalny, ale każdy miewa słabsze dni.
http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
devlin pisze: Owszem. Ale jak ja bym się zapędził nachlany przed klawiaturę
Hola hola, spasuj co ? Skąd ta pewność, że napisałem to pod wpływem ? Dla Twojej informacji: "słabszy dzień" był spowodowany czymś zupełnie innym. Nie znoszę jak ktoś mnie poucza, daruj sobie zatem ten protekcjonalny ton.
Źle mnie zrozumiałeś. Pouczanie Cię nawet mi przez myśl nie przeszło.
http://wwojnar.com/
Drogi L.,LouCyphre pisze: Po co żeś się urodził ? Żeby zatruwać dupę ? Bo niczego już nie wnosisz nowego, a i prowokacje jakieś bez polotu...
Jak widzę, coś Cię bardzo dręczy.
Podwójna lewatywa z mydłem powinna pomóc uporać się z problemami.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
Pytanie do speców, czy jest sposób na odczytanie nr telefonów (ksiązki tel) z karty sim która została zablokowana na amen i juz raz próbowano odczytać zapis ale bez powodzenia ? ?
i chinina!!!Arno pisze:Podwójna lewatywa z mydłem powinna pomóc uporać się z problemami.
g.
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
WRC fan pisze: Jezu - to forum jest "samomoderujące" się - bomba![]()
No, faktycznie, prawdziwy koszmar moda. Współczuję, ale Ty, na szczęście możesz sobie pognębić na 4T.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Luuuuuzik chłopaki, bo wam żyłki pękną.LouCyphre pisze:devlin pisze: Owszem. Ale jak ja bym się zapędził nachlany przed klawiaturę
Hola hola, spasuj co ? Skąd ta pewność, że napisałem to pod wpływem ? Dla Twojej informacji: "słabszy dzień" był spowodowany czymś zupełnie innym. Nie znoszę jak ktoś mnie poucza, daruj sobie zatem ten protekcjonalny ton.
Lucek lekko tylko wyskoczył za płynną granicę (IMHO bardziej w konwencji żartu). Ale jest też ewidentna korzyść z tego. Arno założył zajefajny wątek o wielbicielach nocowania w trumnie

Pokój na świecie i miłość między narodami!!

Fido,
Jest mi dosyc obojetne, w jakiej konwencji, ale moim zdaniem nie w konwencji zartu to bylo.
Ale na zdrowie, pod wplywem czynnikow zewnetrzynych czlowiek rozne rzeczy wuypisuje, jak napisal Devlin,
Co wiecej mozliwe ze wkurwiam Lucka i w koncu chlopina nie wytrzymal i wykurwil z dwustudwudziestu.
No sie zdarza. I nie wazne.
ALE nie musisz go Fido tlumaczyc. I to, wybacz ze to pisze, tak bez sensu.
Jest mi dosyc obojetne, w jakiej konwencji, ale moim zdaniem nie w konwencji zartu to bylo.
Ale na zdrowie, pod wplywem czynnikow zewnetrzynych czlowiek rozne rzeczy wuypisuje, jak napisal Devlin,
Co wiecej mozliwe ze wkurwiam Lucka i w koncu chlopina nie wytrzymal i wykurwil z dwustudwudziestu.
No sie zdarza. I nie wazne.
ALE nie musisz go Fido tlumaczyc. I to, wybacz ze to pisze, tak bez sensu.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Arno pisze: ALE nie musisz go Fido tlumaczyc. I to, wybacz ze to pisze, tak bez sensu.
Luuz. Z sensem czy bez - masz prawo do oceny. Podobnie jak ja do tłumaczenia. Ten post o TRUPIARNI to wreszcie tan Arno, którego lubimy. Wcześniej jakiś taki zmumifikowany i zmęczony życiem był. Tatuśkowaty. A Lucek to nazwał po swojemu

Własną piersią go będę bronił

Arno nie mylisz się. To w zamyśle nie miał być żart, ale też śmiertelnie urazić nie chciałem. Fakt zmęczony Twymi zawodzeniami palnąłem jak palnąłem i się nie odstanie. Na kolana padać nie będę, ale niech będzie. Przepraszam za formę...
Fido drogi ja naprawdę potrafię się sam obronić
.
I co tu więcej napisać ? Chyba DOŚĆ ! Rozejdźmy się do swoich zajęć i tyle.
Fido drogi ja naprawdę potrafię się sam obronić

I co tu więcej napisać ? Chyba DOŚĆ ! Rozejdźmy się do swoich zajęć i tyle.
No prosze, jak to rzeczywistosc nas ze snu budzi.
Lucjusz, nie takie rzeczy sie na forum zdarzaly. Tamtym, tym niedobrym i zlym.
Oczywiscie. Tu panuje swietosc, jak w jakims kurde ośrodku Praktyczna Pani albo w Kole Gospodyń Wiejskich pod Łochowem.
Lucjusz, nie takie rzeczy sie na forum zdarzaly. Tamtym, tym niedobrym i zlym.
Oczywiscie. Tu panuje swietosc, jak w jakims kurde ośrodku Praktyczna Pani albo w Kole Gospodyń Wiejskich pod Łochowem.
Bo jak mi te male, co to ich nie potopilem w wiadrze urosna, to pewnie sam sie uciesze jak do mnie przyjada.Arno pisze:po co jechales do rodzicow w ogole. nie lepiej gdzies do cieplych krajow? same bledy

Ale fakt, to ze nie jestem w "cieplych krajach" to jest cos niedobrego.
O! Pod Łochowem, też są fajne drogi.Arno pisze:albo w Kole Gospodyń Wiejskich pod Łochowem.

czarne jest piękne...
Cieple kraje to: Iran, Irak, Angola... fajnych miejsc jest kilka na swiecie.
Zwlaszcza do zycia na stale, a nie do Glamour Camping
Zwlaszcza do zycia na stale, a nie do Glamour Camping
Jeszcze fajniej jest na gazecie - żeby nie być gołosłownym - jeden z maili który dziś dostałem podczas dyżuruEterycznyŻołądź pisze:WRC fan pisze: Jezu - to forum jest "samomoderujące" się - bomba![]()
No, faktycznie, prawdziwy koszmar moda. Współczuję, ale Ty, na szczęście możesz sobie pognębić na 4T.

I to jest POLSKA WLASNIE>
Podoba mi sie ten email. Musze czerpac wzorce.
Podoba mi sie ten email. Musze czerpac wzorce.
Ale zaczął kulturalnie od "ty draniu"

Death ain't nothin' but a heartbeat away...
Rozumiem WRC fan, że się nie obrażasz jak takie mail'e dostaniesz 

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru