COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Re: COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
leon, to kampania społeczna linii kolejowych w Melbourne :)
Alan, Alan, Alan!, a myślałem że to coś z US. 

Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
tu jest lista projektów, które dostaną dofinansowanie w ramach programu operacyjnego inteligentny rozwój.
https://poir.parp.gov.pl/attachments/ar ... 0lista.pdf
a na liście czytamy, że dofinansowanie dostał projekt:
Uruchomienie produkcji innowacyjnych krakersów na podstawie receptury minimalizującej zawartość: akryloamidu, 3-MCPD, estrów glicydylowych, tłuszczy nasyconych (państwo da 4 800 kPLN)
Czekolada Twoich marzeń. Nowa technologia – nowe produkty z ziaren kakaowca (państwo da 13 000 kPLN)
Wdrożenie wyników prac B+R w zakresie technologii produkcji innowacyjnego papieru toaletowego nawilżanego (państwo da 19 800 kPLN)
a czy to wszystko jest śmieszne, czy nie to sami oceńcie.
https://poir.parp.gov.pl/attachments/ar ... 0lista.pdf
a na liście czytamy, że dofinansowanie dostał projekt:
Uruchomienie produkcji innowacyjnych krakersów na podstawie receptury minimalizującej zawartość: akryloamidu, 3-MCPD, estrów glicydylowych, tłuszczy nasyconych (państwo da 4 800 kPLN)
Czekolada Twoich marzeń. Nowa technologia – nowe produkty z ziaren kakaowca (państwo da 13 000 kPLN)
Wdrożenie wyników prac B+R w zakresie technologii produkcji innowacyjnego papieru toaletowego nawilżanego (państwo da 19 800 kPLN)
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
O k.... już chciałem się prz...ać, że się Panu Doktorowi jednostki pop...ły ale sprawdziłem i no kurde się nie pomyliły
jap.dll

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Stawiam, że na tej liście 77 projektów, najwyżej 5-10 zawiera elementy czegoś, czego nie wstydziłbym się nazwać autentyczną innowacją.damaz pisze:a na liście czytamy, że dofinansowanie dostał projekt:
Reszta to dymanie systemu.
Zawsze mówię, że urzędnik oceniający raczej dba o bezpieczeństwo własnej d... a i żeby się papiery zgadzały a na innowacyjności raczej się nie zna.Лукашэнка pisze: Stawiam, że na tej liście 77 projektów, najwyżej 5-10 zawiera elementy czegoś, czego nie wstydziłbym się nazwać autentyczną innowacją.
Reszta to dymanie systemu.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
-
stefanekmac
- 5 gwiazdek
- Auto: był forek XT jest OBK 2,5
- Polubił: 26 razy
- Polubione posty: 91 razy
Czarny pojęcia nie ma co to Słowianie, tu musi być dyktator.
Pamietajmy o Wołyniu.
-
lukass
- 5 gwiazdek
- Auto: Proto WRC'17 i 4 razy 4x4 - czyli w sumie 5 razy 4x4
- Polubił: 8 razy
- Polubione posty: 146 razy
Wydawało mi sie ze Clinton jest biały
Ale może monitor mi sie spie..olił 

był WRX powered by Jako & PB98 i STi MY'05 EU DCCD
FUX, -iu proszę Cię przestań
Straszny qrna smutek mię ogarnął
, bo Clinton coś pierdnął o Polsce i Węgrzech .
Czemu to " C " nie zgani Angeli , że wpierdoliła Europę w bagno emigracyjne
i tym posunięciem doprowadza do rozkładu EU i powstania z kolan partii pseudofaszystowskich
Czemu ten obrońca demokracji i obywateli nie wypowie się o pakcie jaki jest szykowany miedzy US a EU , który dopiero doprowadzi do złego
Polska i Węgry zagrożeniem dla świata
qrwa

Straszny qrna smutek mię ogarnął

Czemu to " C " nie zgani Angeli , że wpierdoliła Europę w bagno emigracyjne

Czemu ten obrońca demokracji i obywateli nie wypowie się o pakcie jaki jest szykowany miedzy US a EU , który dopiero doprowadzi do złego

Polska i Węgry zagrożeniem dla świata
qrwa

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
No weź. A ten wałek z pochowanymi duchami po szafach, które wylazły po wygranych wyborach to ok?
Sobie w weekend pogadałem, jak to z perspektywy ulicy ten marsz przykładowy wyglądał.
Co otworzysz net, tiwi, radio, to jakoś mnie to optymizmem nie napawa.
Poczekaj, jak Ci śrubkę podkręcą jakimś durnym zapisem recyklingowym na przykład.
Albo szlaban zrobia na import używek?
Fantazja?
Nie. Ja doświadczam, Znajomi także maja cykora, co będzie dalej.
Zmień czasami perspektywę...
Przez ostatnie 8 lat super nie było ale jakoś ludzie żyli spokojniej.
Dzisiaj usłyszałem, że Greków wyprzedziliśmy, a za dwa lata mamy Portugalię.
Jest się z czego cieszyć?
watpię.
Sobie w weekend pogadałem, jak to z perspektywy ulicy ten marsz przykładowy wyglądał.
Poczekaj, jak Ci śrubkę podkręcą jakimś durnym zapisem recyklingowym na przykład.
Fantazja?
Nie. Ja doświadczam, Znajomi także maja cykora, co będzie dalej.
Zmień czasami perspektywę...
Przez ostatnie 8 lat super nie było ale jakoś ludzie żyli spokojniej.
Dzisiaj usłyszałem, że Greków wyprzedziliśmy, a za dwa lata mamy Portugalię.
Jest się z czego cieszyć?
watpię.
-
bojar
- 6 gwiazdek
- Auto: forester 2,5XT,Q5
- Polubił: 84 razy
- Polubione posty: 234 razy
Bo ty nie te otwierasz. W patriotycznych wygląda to inaczej .FUX pisze:
A to całkiem możliwe.Po ustawie o ziemi ,wszystko możliwe.FUX pisze:Poczekaj, jak Ci śrubkę podkręcą jakimś durnym zapisem recyklingowym na przykład.
Jeszcze zatęsknimyFUX pisze:Przez ostatnie 8 lat super nie było ale jakoś ludzie żyli spokojniej.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 82 razy
- Polubione posty: 6 razy
Właśnie sąsiad wysłał mi smsa żebym tak głośno nie uprawiał sexu.
Jestem w pracy!

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski

i suchar....
UWAGA NA OSZUSTÓW
?
Nie wiem, czy też robicie zakupy w marketach, ale te informacje mogą się przydać. Chcę was ostrzec przed tym, co mi się przydarzyło. Padłem ofiarą przebiegłych oszustek.
Zdarzyło mi się to w TESCO, ale mogło i gdzie indziej, komuś innemu. Oszustki działają następująco: Dwie ładne dziewczyny koło dwudziestki przychodzą do waszego samochodu, kiedy ładujecie zakupy do bagażnika. Zaczynają myć szyby, a piersi im dosłownie wyskakują z bluzek. Kto by nie popatrzył?
Jak im podziękujecie i zaproponujecie pieniądze za wykonaną pracę, odmówią i poproszą, by lepiej podrzucić je do następnego TESCO. Jeżeli się zgodzicie, obie usiądą na tylnym siedzeniu i w trakcie jazdy zaczną się nawzajem pieścić.
Następnie jedna z nich przechodzi na przednie siedzenie i zabiera się do robienia ci loda.
Zmuszają Cię jeszcze do zjechania na pobocze i gwałcą po kolei. Gdy obrabia Cię ta pierwsza, w tym czasie druga kradnie twój portfel. Mój portfel został właśnie tak skradziony w zeszły piątek, sobotę, dwa razy w poniedziałek i wczoraj też!

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
https://www.google.dk/imgres?imgurl=htt ... mrc&uact=8 Rozi ladka koszulka prawda ?;)
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Ładnie śpiewa, ale jakoś wczoraj za bardzo nie pograł ten po lewej 
Link: https://www.youtube.com/watch?v=9BBqdPVf8kA

Link: https://www.youtube.com/watch?v=9BBqdPVf8kA