TRUPIARNIA
TRUPIARNIA
Lucek zasugerowal zalozenie takiego watku dla mnie i takich jak ja padnietych truchł.
Lucek niestety ma rację. I ma rację Bilex pisząc o starszym człowieku.
Czas płynie i starszym ludziom nie wystarcza już sił, żeby się przed nim bronić.
Młodzi to tak, walczą. My młodzi, my młodzi, nam wódzia nie zaszkodzi - śpiewano po wojni.
A co my możemy, my emeryci?
My już nawet prawa na tym forum pisać nie mamy, bo od razu bezwzględna, słuszna oczywiście, krytyka nas dopada
I UŚWIADAMIA: stary, zgniły dziadzie, gdzie się pchasz między młodych. Wynoś się do Trupiarni.
Wdzięczy jestem Luckowi i Bilexowi za przypomnienie mi o wieku. Nie pierwszy to raz dostaję prawdziwą czy to werbalną pieluchę dla dorosłych.
W podpisie
Gnijące Na żywca Ścierwo
nie dość że śmierdzi to jeszcze nudzi
Lucek niestety ma rację. I ma rację Bilex pisząc o starszym człowieku.
Czas płynie i starszym ludziom nie wystarcza już sił, żeby się przed nim bronić.
Młodzi to tak, walczą. My młodzi, my młodzi, nam wódzia nie zaszkodzi - śpiewano po wojni.
A co my możemy, my emeryci?
My już nawet prawa na tym forum pisać nie mamy, bo od razu bezwzględna, słuszna oczywiście, krytyka nas dopada
I UŚWIADAMIA: stary, zgniły dziadzie, gdzie się pchasz między młodych. Wynoś się do Trupiarni.
Wdzięczy jestem Luckowi i Bilexowi za przypomnienie mi o wieku. Nie pierwszy to raz dostaję prawdziwą czy to werbalną pieluchę dla dorosłych.
W podpisie
Gnijące Na żywca Ścierwo
nie dość że śmierdzi to jeszcze nudzi
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
Re: TRUPIARNIA
Jeszcze jakbyś przepisał tytuł wątku na taki, który nie jest pisany z caps lockiem, to by już w ogóle była hameryka.
Ja wiem, że starzy ludzie mają problemy ze wzrokiem, ale na takie przypadłości polecam alkohol metylowy - rozwiąże je natychmiast.
Ja wiem, że starzy ludzie mają problemy ze wzrokiem, ale na takie przypadłości polecam alkohol metylowy - rozwiąże je natychmiast.
Ty się synku naucz zwracać do dziaków w odpowiedniej formie. Przykład:Bergen pisze: Jeszcze jakbyś przepisał tytuł wątku na taki, który nie jest pisany z caps lockiem, to by już w ogóle była hameryka.
Gdyby jeszcze niapisał...
Gdyby dziadek jeszcze napisał...
Gdybyś szlachetny starcze o śiwych włosach jeszcze napisał...
Genieralnie, kurtula i dobre wychowanie i empatia obca młodemu pokoleniu nakazują aby do osób w podeszłym (zgnilizną i gangreną) wieku zwracać się z odpowiednim szacunkiem.
Chociaż przykład idzie z góry od samego prezydenta, więc z powodzeniem możena pisać na forum:
SPIEPRZAJ DZIADU - co w nieco zawualowany sposób dał do zrozumienia Lucek z Bilexem.
Ale co robić, sił brak na bezmyślną obronę, pora złożyć broń.
Jeśli dożyjecie tego sędziwego wieku, to samo się wam wmelduje. Nie muszę się niczym dzielić. Co więcej, przypominam, żeby zwracać się do dziadka z szacunkiem a nie po niku. Bo naprawdę.
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Gal, weź laseczką przyrżnij tego dziadka w łeb. Proszę.
Bergen, przecież to jakiś skrót jest.
Bergen pisze: Jeszcze jakbyś przepisał tytuł wątku na taki, który nie jest pisany z caps lockiem, to by już w ogóle była hameryka.
Bergen, przecież to jakiś skrót jest.

Gdybyś dołożył np.EterycznyŻołądź pisze: weź laseczką przyrżnij tego dziadka w łeb. Proszę.

Dolce far niente 

-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Arno pisze: Ty się synku naucz zwracać do dziaków w odpowiedniej formie. Przykład:
Gdyby dziadek jeszcze napisał...
Zostałeś dziadkiem? Gratulacje! Współczuję ojcu.

FUX pisze: Gdybyś dołożył np., to wtedy byłoby śmiesznie, a tak wyszło niegrzecznie.....
![]()
Bo ja jestem niegrzecznym chamem, który ma w dalekim poważaniu staruszków. Teraz się zastanawiam czy ty też już jesteś staruszkiem, czy jeszcze nie.

Ostatnio zmieniony 14 wrz 2008, o 12:06 przez EterycznyŻołądź, łącznie zmieniany 1 raz.
Od razu Szanownemu Dziadku lepiej. Avatar Wasz Czcigodny Starcze, lepsze czasy przypomina...
To widać.EterycznyŻołądź pisze: Bo ja jestem niegrzecznym chamem, który ma w dalekim poważaniu staruszków.
Za 40 lat także będziesz stary...
Dolce far niente 

Hehe, coś w tym jest. Może Arno fucktycznie został dziadziuniemEterycznyŻołądź pisze: Zostałeś dziadkiem? Gratulacje!

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Ale fajny wątek
Może by tak osobne forum założyć dla ludzi po 40tce. Można by tam było pisać z CAPS LOCKIEM, dyskutować o tym że się lubi chodzić w ciepłych kalesonach i wymieniać namiarami na fajne parki do których można zabrać wnuczka na rowerku 

-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Konto usunięte pisze: Może by tak osobne forum założyć dla ludzi po 40tce.
Chyba "dla ludzi po 40tce i EŻ".
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
hmmmm experymenciki Ci sie marzaKonto usunięte pisze: i wymieniać namiarami na fajne parki

- piciu
- 2 gwiazdki
- Auto: Była Turbowanna po transplantacji jest Forex Karawan
Trudny Reakcyjny Upierdliwy Paralityczny Infantylny Anachroniczny Rozchwianozęby Niereformowalny Immedicabilny Anakolutyk
Mam nadzieje, ze ten watpliwosci apoftegmat wasze rozwieje. Prosze o stosowanie daleko psunietej indulgencji w stosunku do Czcigodnie Zwiotczałych Męmbrów Spoleczności
Mam nadzieje, ze ten watpliwosci apoftegmat wasze rozwieje. Prosze o stosowanie daleko psunietej indulgencji w stosunku do Czcigodnie Zwiotczałych Męmbrów Spoleczności
O, kochanieńki... ty mnie w to nie mieszaj, bo ja mentalnie zdzidziały jestem od ciebie sto razy bardziej... zapytaj mojej żony...Arno pisze: I ma rację Bilex pisząc o starszym człowieku.

Natura ma tak ewoluowała czas jakiś temu, że marudzę non stop, czyli nawet jak nie mam powodu to marudzę, że go nie ma

I, uwierzcie, strzeżcie się dnia kiedy zacznę to robić tutaj...

Death ain't nothin' but a heartbeat away...
A poza tym, chciałem dodać, że wieszczyć mogę, bo nowy podpis zrobiłem sobie już jakiś czas temu...
Arno, racz kliknąć na obrazek u dołu...
Arno, racz kliknąć na obrazek u dołu...

-
Tasior_Miedziak
- 4 gwiazdki
- Auto: Czarny karawan na gnojówkę
A propos wieku, moi drodzy.
Jade sobie kiedys, na studiach to bylo, tramwajem. Rozmawiaja dwie nastolatki. Jedna do drugiej mowi, ze jakas tam Aska chdzi teraz z Grzeskiem czy innym Czeskiem i on ma 18 lat. A ta druga do niej: NO COS TY? Z TAKIM STARUCHEM?
Takze wszystko jest wzgledne
Jade sobie kiedys, na studiach to bylo, tramwajem. Rozmawiaja dwie nastolatki. Jedna do drugiej mowi, ze jakas tam Aska chdzi teraz z Grzeskiem czy innym Czeskiem i on ma 18 lat. A ta druga do niej: NO COS TY? Z TAKIM STARUCHEM?
Takze wszystko jest wzgledne

Ostatnio zmieniony 15 wrz 2008, o 13:09 przez Tasior_Miedziak, łącznie zmieniany 1 raz.
Bilex pisze: O, kochanieńki... ty mnie w to nie mieszaj, bo ja mentalnie zdzidziały jestem od ciebie sto razy bardziej... zapytaj mojej żony...![]()
Arno, mnie zapytaj

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

A ty wiesz co taki Bilex wyprawia a raczej nie wyprawia lepiej od jego malzonki slodkiej?
No prosze jakich to detali czlowiek sie nagle dowiaduje o kolegach.
No coz, nic co ludzkie...
Ale, to chyba nie jest THEFORUM.GR wiec sie lekko w sumie dziwie, no ale co mi tam, jade do Aten za jakies dwa miechy, to sie jakos unormuje sytuacja.
No prosze jakich to detali czlowiek sie nagle dowiaduje o kolegach.
No coz, nic co ludzkie...
Ale, to chyba nie jest THEFORUM.GR wiec sie lekko w sumie dziwie, no ale co mi tam, jade do Aten za jakies dwa miechy, to sie jakos unormuje sytuacja.
Poniewaz jest to jednak TRUPIARNIA, to ponarzekam, bo co innego mam do roboty.
Narzekam na TV.
No ja sie was pytam, kolezanker og koleger, no czy jest w tym TV cos do ogladania w prime timie podczas weekendu?
TVP ma misje propagowania cyrku w Polsce naszej kochanej.
Orlos prowadzi jakis igrzyskowy program. Gdzies tam tancza, gdzies spiewaja z gwiazdami, gdzies udaja kogos... Podobno ma byc program "wysraj sie z gwiazda".
TVN24 nie podaje juz innych wiadomosci poza :ojciec zgwalcil, splonal dom, samolot spadl, pijany kierowca wpadl na autobus i nikogo nie zabil, ale dachowal i to pod Plochocinem, nie ma wody w Malkini od tygodnia i dowoza beczkowozami.
I podaja te wiadomosci Werner Pochanke i inne subarofile. (Jeszcze sie pytam czy wiecie kto to POHANIEC ( pisownia nieistotna)). I Im niewstyd, ze biora udzial w cyrku a nie w prawdziwych wiadomosciach.
Co to jest za dzienikarstwo sie pytam. Rozumiem, ze Pochanke potrafi dobry wywiad z trudnym politykiem trzepnac, Werner podobnie, ale juz latowa pora malzonek Pochanke stwioerdzil, ze wiadomosci rownac beda do poziomu narodu... NO I ROWNAJA.
A miasto stoleczne WARSZAWA - jakby ktos pytal, nie Krakow - zawieszone cale jest giga posterami z programami TV.
Caly MDM. Skrzyzowanie witosa z sobiewskiego. I pare inych miejsc.
Dawniej kto mial kase? Proszki do prania, potem telefony, teraz telewizory. I robia sieke z mozgu Mnie, wam i tylko nie robia tym, co to maja tv powylaczane.
A narod durny slepi bezkrytycznie i nie wylacza.
Jest szansa ze wylaczy, jak sygnal bedzie cyfrowy. Moze to okazaja do niekupowaniatelewizoranowegocyfrowego?
Ale to sie oczy zepsuja od czytania.
Narzekam na TV.
No ja sie was pytam, kolezanker og koleger, no czy jest w tym TV cos do ogladania w prime timie podczas weekendu?
TVP ma misje propagowania cyrku w Polsce naszej kochanej.
Orlos prowadzi jakis igrzyskowy program. Gdzies tam tancza, gdzies spiewaja z gwiazdami, gdzies udaja kogos... Podobno ma byc program "wysraj sie z gwiazda".
TVN24 nie podaje juz innych wiadomosci poza :ojciec zgwalcil, splonal dom, samolot spadl, pijany kierowca wpadl na autobus i nikogo nie zabil, ale dachowal i to pod Plochocinem, nie ma wody w Malkini od tygodnia i dowoza beczkowozami.
I podaja te wiadomosci Werner Pochanke i inne subarofile. (Jeszcze sie pytam czy wiecie kto to POHANIEC ( pisownia nieistotna)). I Im niewstyd, ze biora udzial w cyrku a nie w prawdziwych wiadomosciach.
Co to jest za dzienikarstwo sie pytam. Rozumiem, ze Pochanke potrafi dobry wywiad z trudnym politykiem trzepnac, Werner podobnie, ale juz latowa pora malzonek Pochanke stwioerdzil, ze wiadomosci rownac beda do poziomu narodu... NO I ROWNAJA.
A miasto stoleczne WARSZAWA - jakby ktos pytal, nie Krakow - zawieszone cale jest giga posterami z programami TV.
Caly MDM. Skrzyzowanie witosa z sobiewskiego. I pare inych miejsc.
Dawniej kto mial kase? Proszki do prania, potem telefony, teraz telewizory. I robia sieke z mozgu Mnie, wam i tylko nie robia tym, co to maja tv powylaczane.
A narod durny slepi bezkrytycznie i nie wylacza.
Jest szansa ze wylaczy, jak sygnal bedzie cyfrowy. Moze to okazaja do niekupowaniatelewizoranowegocyfrowego?
Ale to sie oczy zepsuja od czytania.
Mecze?Arno pisze: czy jest w tym TV cos do ogladania w prime timie podczas weekendu?

-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Tasior_Miedziak pisze: Jedna do drugiej muwi
Co to jest muwi? Skoro teraz robią to nastolatki to musi to być strasznie nieprzyzwoite,więc chciałbym wiedzieć co to jest.