No tu moja wiedza nie sięga. Ani takiej muzyki, ani piłki kopanej nie ogądamKonto usunięte pisze:Ładnie śpiewa, ale jakoś wczoraj za bardzo nie pograł ten po lewej

No tu moja wiedza nie sięga. Ani takiej muzyki, ani piłki kopanej nie ogądamKonto usunięte pisze:Ładnie śpiewa, ale jakoś wczoraj za bardzo nie pograł ten po lewej
akurat tak sie sklada ze to moje auto i dlamnie najwazniejsze jest ze dziala a to co pod maska niekazdy musi widziec ...hemi112 pisze:Na fejsowym forum subarowym osoba sprzedaje GF i...ogólnie wiadomo na czym polega izolacja przed ciepłym powietrzem ,tzw.zimny dolot itp ,ale tutaj chyba troszke farsa ;)
Gdybyś odkurzył auto, wyczyścił szyby też miałbyś satysfakcję.czlapus pisze:Mam satysfakcje ze sam cos zrobilem przy aucie.
Zrobiłeś mnóstwo dobrej, nikomu nie potrzebnej roboty- gratulacjeczlapus pisze:Mam satysfakcje ze sam cos zrobilem przy aucie. Jesli kogos to razi trudno ja poswiecilem czas i jestem zadowolony tyle w temacie :)
To jest zwykłe wykorzystanie okazji i darcie łacha z ofiary, przy jej ogólnym niezadowoleniu, ale na jej własne życzenie, o czym sama nie wiedziałaKonto usunięte pisze:Odczepcie się od niego bo w ryj dać mogę dać.![]()
![]()
Ten błysk amelinium po otwarciu maski w słoneczny dzień, na pewno każdegoczlapus pisze: Jesli kogos to razi....
Co do tego niemozesz mi nic zarzucic bo akurat pozadek w aucie mam zawsze ;) a to ze macie z mojego Subaraka pośmiewisko wcale ani troche mnie niobchodzi moje auto mam praworobic z nom co chce .Pozdro;DFUX pisze:Gdybyś odkurzył auto, wyczyścił szyby też miałbyś satysfakcję.czlapus pisze:Mam satysfakcje ze sam cos zrobilem przy aucie.
Oooo! Taka rzeźba to rozumiem!Konto usunięte pisze:A czasem jeszcze coś porzeźbi, np. mnie taki cosi wyrzeźbił![]()