.....ale tu nie napisali, że sklepik choryKonto usunięte pisze:
COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
Re: COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 82 razy
- Polubione posty: 6 razy
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
po pierwsze primo - dla mnie, to sprawca uciekł (niezależnie od komentarzy pod filmikiem na YT)
po drugie primo - wyprzedzanie po prawej stronie jest dopuszczalne (co swego czasu rrosiu wrzucał)
a po trzecie - jak można kuźwa uciec z miejsca wypadku, jak trzeba mieć zrytą czachę
Link: https://www.youtube.com/watch?v=CuOmXXbafjw
po drugie primo - wyprzedzanie po prawej stronie jest dopuszczalne (co swego czasu rrosiu wrzucał)
a po trzecie - jak można kuźwa uciec z miejsca wypadku, jak trzeba mieć zrytą czachę
Link: https://www.youtube.com/watch?v=CuOmXXbafjw
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- eror
- 2 gwiazdki
- Auto: FOREK 2.0/158 A/T - LPG - PRZESZŁOŚĆ :-(
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
busik, ale widać jak winowajca zatrzymuje się na poboczu.
no ja tego nie widzę, bo chowa się za autem które na poboczu już stało (
) wcześniej, a łuk drogi jest w prawo - ja osobiście nie mam pewności, czy się zatrzymał czy nie, choć na necie jest parę komentarzy świadków, jakoby nie uciekł
opcje są dwie - nie zauważył auta na prawym pasie i zaczął manewr zmiany pasa bez sprawdzenia lusterek
albo
zobaczył, że yariska chce go myknąć z prawej i przyspieszył jednocześnie chcąc ją "postraszyć" manewrem jak na filmiku
jeśli to drugie - to debil i karę mu adekwatną dobrać w sądzie

opcje są dwie - nie zauważył auta na prawym pasie i zaczął manewr zmiany pasa bez sprawdzenia lusterek
albo
zobaczył, że yariska chce go myknąć z prawej i przyspieszył jednocześnie chcąc ją "postraszyć" manewrem jak na filmiku
jeśli to drugie - to debil i karę mu adekwatną dobrać w sądzie
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
busik pisze: po pierwsze primo - dla mnie, to sprawca uciekł (niezależnie od komentarzy pod filmikiem na YT)
busik pisze: zobaczył, że yariska chce go myknąć z prawej i przyspieszył jednocześnie chcąc ją "postraszyć" manewrem jak na filmiku
busik, ale skoro nie wiesz jak było, to może lepiej nie orać człowieka. Mieliśmy zupełnie podobne zdarzenie ostatnio, jakiś passat nie zauważył nas na prawym. Takie rzeczy się zdarzają i tyle.
-
bojar
- 6 gwiazdek
- Auto: forester 2,5XT,Q5
- Polubił: 84 razy
- Polubione posty: 234 razy
Trudno zdecydować.Obie wersje są tak samo prawdopodobne.A,że szybkość była duża ( za duża) to efekt jest taki jaki jest.Ciekawe czy autor nagrania przekazał go tam gdzie trzeba czy się przeląkł ?
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
chyba na takiej zasadzie jak w dowcipie z prawdopodobieństwem wyrzucenia 6 oczek na zwykłej kostce do gry. Jest 50% - albo wyrzucisz albo nie.bojar pisze: Obie wersje są tak samo prawdopodobne.
Sorry, ale nie są.
- KamilP
- 4 gwiazdki
- Auto: FXT MY04, MX-5 Miracle MY00
- Polubione posty: 0
Chodzi o to, ze nie ma co ferowac wyroku, nie znajac tematu od A do Z
-
bojar
- 6 gwiazdek
- Auto: forester 2,5XT,Q5
- Polubił: 84 razy
- Polubione posty: 234 razy
I nikt nie feruje wyroków,w żadnym poście nic takiego nie przeczytałem,chyba ,że coś przeoczyłem.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
że oba przypadki są tak samo prawdopodobne. Czyli, że kierowcy równie często zajeżdżają sobie drogę z gapiostwa, co z chęci wystraszenia.bojar pisze: Czepiasz się ,przeczytaj dokładnie co napisałem.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- hemi112
- 5 gwiazdek
- Auto: Były: Justy, szutrowy killer GF, jest perełeczka GC
- Polubione posty: 13 razy
Mam nadzieję,że nie jesteś specjalnie wsciekły ;)czlapus pisze:akurat tak sie sklada ze to moje auto i dlamnie najwazniejsze jest ze dziala a to co pod maska niekazdy musi widziec ...hemi112 pisze:Na fejsowym forum subarowym osoba sprzedaje GF i...ogólnie wiadomo na czym polega izolacja przed ciepłym powietrzem ,tzw.zimny dolot itp ,ale tutaj chyba troszke farsa ;)
I nie ja jedyny mam tak zrobione :)
https://www.google.dk/imgres?imgurl=htt ... mrc&uact=8
Po prostu zrobiłeś od cholery roboty ,jak to ktoś napisał -zupełnie niepotrzebnej ;)
Ale fakt jest jeden niezaprzeczalny: to twoje auto i możesz robić co chcesz,a jeśli sprawia ci to radoche i widzisz w tym sens to spoko ;) Pozdro
kiedy człowiek naprawdę chce żyć,to medycyna jest bezsilna:)
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
albo i nie...
w ramach naprawy telewizji na lepszą, dostaniemy taki poziom rozrywki - wytrzymałem do 4 minuty, więcej nie dam rady
Link: https://www.youtube.com/watch?v=i5p3NJsUDfo
w ramach naprawy telewizji na lepszą, dostaniemy taki poziom rozrywki - wytrzymałem do 4 minuty, więcej nie dam rady

Link: https://www.youtube.com/watch?v=i5p3NJsUDfo