Masz za karę.

No, i mnie też nieKonto usunięte pisze:Mnie też w sądeckiem nie nawala
bojar pisze: K....wa rano prawie 38*
szamot pisze:
bojar, kurna do ciepłych krajów żeś wyjechał ?
u mnie rano 14
Się pożaliliKonto usunięte pisze:
bojar, gdzie żeś się szlajał?
Grypa jak nic.
bojar pisze: I licz tu człowieku na dobre słowo.
Tak bywam.Konto usunięte pisze:ptk22, kawa była rano, teraz lech free![]()
Bywasz czasem w Podgórzynie?
Cekaj,cekaj jeszcze się zemsceKonto usunięte pisze:bojar pisze: I licz tu człowieku na dobre słowo.
Prędzej z kamienia wodę wyciśniesz.![]()
Jak sie prowadzi wóz, to wchodzi znakomicieptk22 pisze:Tak bywam.Konto usunięte pisze:ptk22, kawa była rano, teraz lech free![]()
Lech free jest okropny, tu w okolicach Podgórzyna mamy dostępny w lokalnych sklepach:
schłodzony smakuje bardzo dobrze.
Polecam każdemu spróbować. Jak ktoś nie będzie mógł znaleźć w sklepie to zapraszam do mnie, mam tego w domu zawsze całą skrzynkę
A drugi lokalny produkt godny uwagi, to Wojcieszowianka w szklanych zwrotnych butelkach:
http://www.instawebgram.com/view/740990943536782488
a licz se ile chceszbojar pisze: I licz tu człowieku na dobre słowo
A te pozostałe mam na uwadze, w moim sklepie lub TwoimKonto usunięte pisze:Jak sie prowadzi wóz, to wchodzi znakomicieptk22 pisze:Tak bywam.Konto usunięte pisze:ptk22, kawa była rano, teraz lech free![]()
Lech free jest okropny, tu w okolicach Podgórzyna mamy dostępny w lokalnych sklepach:
schłodzony smakuje bardzo dobrze.
Polecam każdemu spróbować. Jak ktoś nie będzie mógł znaleźć w sklepie to zapraszam do mnie, mam tego w domu zawsze całą skrzynkę
A drugi lokalny produkt godny uwagi, to Wojcieszowianka w szklanych zwrotnych butelkach:
http://www.instawebgram.com/view/740990943536782488
Ten Rohozec niebieski jest bezalkoholowy, ale smakuje całkiem OK. Idealnie nadaje się do prowadzenia auta.Konto usunięte pisze: Jak sie prowadzi wóz, to wchodzi znakomicie![]()
ketivv pisze: dobrydzien