Dobrze się czujesz??Konto usunięte pisze:czy ktoś widział komara w tym roku? Gdzie są kurcze komary?

Mam szpilki mogę ich użyć.
Dobrze się czujesz??Konto usunięte pisze:czy ktoś widział komara w tym roku? Gdzie są kurcze komary?
Martwię się o przyszłość naszej planetyKonto usunięte pisze:Dobrze się czujesz??Konto usunięte pisze:czy ktoś widział komara w tym roku? Gdzie są kurcze komary?![]()
Brakuje Ci komarówKonto usunięte pisze:Martwię się o przyszłość naszej planetyKonto usunięte pisze:Dobrze się czujesz??Konto usunięte pisze:czy ktoś widział komara w tym roku? Gdzie są kurcze komary?![]()
luz, są...ale komarówki jeszcze nie muszę włączaćKonto usunięte pisze:Martwię się o przyszłość naszej planetyKonto usunięte pisze:Dobrze się czujesz??Konto usunięte pisze:czy ktoś widział komara w tym roku? Gdzie są kurcze komary?![]()
wczoraj własnoręcznie ubiłem ze trzyKonto usunięte pisze:Martwię się o przyszłość naszej planetyKonto usunięte pisze:Dobrze się czujesz??Konto usunięte pisze:czy ktoś widział komara w tym roku? Gdzie są kurcze komary?![]()
Przestań się myć i oddychać.Konto usunięte pisze:Martwię się o przyszłość naszej planetyKonto usunięte pisze:Dobrze się czujesz??Konto usunięte pisze:czy ktoś widział komara w tym roku? Gdzie są kurcze komary?![]()
No jak mieli strzelić, jak im się nasi obrońcy pod nogi wywracaliKonto usunięte pisze: a jak Ukraińcy nie strzelili, to nie wiem
jak nasi wygrywają to mecz nie jest słabyKonto usunięte pisze:Bo to słaby mecz był
jeszcze jakKonto usunięte pisze: cieszycie sie?
nie wiem czy to powód do radości....Konto usunięte pisze:szamot,jeden tak samo pieprznięty jak ja.
![]()