Witam, poszukuje auta 4x4 do amatorskiego rajdowania:)
Zalezy mi na aucie ze znana przeszłością, zdrowa podłoga i prostą ramą.
Najlepiej gdyby wszystkie ewentualne modyfikacje były udokumentowane (zdjecia rachunki itd. )
Oferty prosze kierować tu lub PW
Budżet ok 20tys
Pozdrawiam Mateusz
Ps przejrzałem wszystkie oferty dostępne na portalach ogłoszeniowych i biorę je pod uwagę ale moze ktos chowa w garażu fajne autko i chciałby sie go pozbyć
Kupie Subaru do KJS
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Kupie Subaru do KJS
Ostatnio zmieniony 12 cze 2016, o 11:41 przez Plaski, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Kupie Subaru do KJS
z podłogą to się zgodzę zeby była zdrowa ale rama...Plaski pisze: zdrowa podłoga i ramą.

Regeneracja felg ;
Malowanie proszkowe
Prostowanie felg
Spawanie felg
Świętokrzyskie 507304269
Malowanie proszkowe
Prostowanie felg
Spawanie felg
Świętokrzyskie 507304269
Witam.....proponuje moją jest prosta i rama okej i zdrowa akurat na kręciołki .....z tym że niby combi ale jak kto woli przynajmniej przyciąga oko a jeszcze jak sie fajnie pojedzie to tym bardziej .Silnik ma 1,8 około 110-120 KM na zimę aż za dość a na lato dobrze jak by jeszcze coś dodał oczywiście myślę o suchym asfalcie choć i tak zabawa jest ok ...uważam ,ze fajnie jest sposobem dobrze pojeździć i naprawdę umieć jeździć.......więc dobra jako też baza można wstawkę zrobić z mocniejszym motorem z tych co stoją w trawie np. z Brytanii ...proszę przemyśleć chyba ,ze nie tak półka bo moja 4,7-4,5 albo bez dodatków tzn ja wymieniłem paski filtry ioleje załozyłem też dodatkowo sportową kierę z nabą 150,lusterka200 ifelgi400z oponami300=dlatego 2 opcje 4,5-1,0=3,5 Ważne bo nie wybita prosta a silnik nie bierze oleju!!a przebieg 222 tys.dopiero albo już, skrzynia dyfry hamulce w tym ręczny super itd....ja będę na dniach raczej sprzedawał choć trochę mi na razie szkoda(ale życie nieraz się zmienia i...) bo jestem z niej zadowolony ktoś wcześniej dbał o niĄ nie męczył jaj tylko pozakładał sobie dodatki ja miałem JĄ JAKO SAMOCHÓD DRUGI zapasowy na zimę!!!!!do pracy ale śniegów coś nie ma=szkoda...byłem tylko raz na miejscowym kręciołku w klasie GOŚĆ jako przypomnienie grzecznościowe że żyje po tylu latach wcześniejszego rajdowania tak z licencją i tyle stąd naklejka....pozdrawiam Mario fanautosort RACING-RALLY 505 987 856 JEST TUTAJ NA FORUM W AUTACH NA SPRZEDAŻ
Hej
Polecam!!
Subaru Impreza WRX!! (nie STI) OKAZJA! :)
http://olx.pl/oferta/nowa-cena-subaru-i ... fCHTw.html
Nic do zrobienia poza ewentualnymi modyfikacjami :)
Silnik i sprzęgło przygotowane!!
Polecam!!
Subaru Impreza WRX!! (nie STI) OKAZJA! :)
http://olx.pl/oferta/nowa-cena-subaru-i ... fCHTw.html
Nic do zrobienia poza ewentualnymi modyfikacjami :)
Silnik i sprzęgło przygotowane!!