Auto dla dziada
Re: Auto dla dziada
tylko trzy tygodnie?Bilex pisze:A mój samochód od trzech tygodni w Bremerhaven "gotowy do wysyłki"...![]()
na poprzedniego merca trochę dłużej czekałeś... i to cierpliwie

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Ostrzeżenia: 1
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 244 razy
- Polubione posty: 524 razy
Bilex pisze: Ale ja mam spokojnego diesla przecież...
Myślisz, że temu młodemu pracownikowi portowemu o ciemniejszym kolorze skóry robi różnicę w czym pali kapcia?

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Volvo S90 D5, fantastycznie ! ! !wykonane wnętrze auta, fotele świetne, szkoda że dziwaczne zegary, wyświetlane, czytelność wszystkich elementów obsługi taka sobie.
silnik diesla 190 KM wydaje sie słabawy ( niestety tylko taka wersja do testów jest ) ale świetnie wyciszony
samochód ma zaskakująco sztywne zawieszenie ,momentami wydawało mi sie że w mojej beemce jest duzo bardziej komfortowo ale prowadzenie można nazwać przyjemnością, gigantyczna różnica na plus w porównaniu do pływającego poprzednika. Kierowca czuje jakby prowadził mniejsze auto , to także plus
po tych kilkunastu kilometrach w S90 D5 odnotowuję wzrost szacunu dla Superba który jakościowo i pod względem prowadzenia jest naprawde blisko choć cennikowo półka niżej
na deser XC90 T8, taki zestaw naprawdę bardzo fajnie przyspiesza, szkoda że cięzki jednak jak na SUVa prowadzi się zaskakująco dobrze
po tej chwili szwedzkiego relaksu
wsiadłem do beemeczki i znowu doceniłem jak rewelacyjnym autem dla kierowcy jest 
ale S90 w wersji T8 z pakietem R design spokojnie bym przytulił
silnik diesla 190 KM wydaje sie słabawy ( niestety tylko taka wersja do testów jest ) ale świetnie wyciszony
samochód ma zaskakująco sztywne zawieszenie ,momentami wydawało mi sie że w mojej beemce jest duzo bardziej komfortowo ale prowadzenie można nazwać przyjemnością, gigantyczna różnica na plus w porównaniu do pływającego poprzednika. Kierowca czuje jakby prowadził mniejsze auto , to także plus
po tych kilkunastu kilometrach w S90 D5 odnotowuję wzrost szacunu dla Superba który jakościowo i pod względem prowadzenia jest naprawde blisko choć cennikowo półka niżej
na deser XC90 T8, taki zestaw naprawdę bardzo fajnie przyspiesza, szkoda że cięzki jednak jak na SUVa prowadzi się zaskakująco dobrze
po tej chwili szwedzkiego relaksu

ale S90 w wersji T8 z pakietem R design spokojnie bym przytulił

Esi,
wybrałbyś się na jazdę próbną nowym MB C 63, skoro masz czas na takie ćwiczenia...
A ja jutro przetestuję Chryslera Grand Voyagera 2.8d...
i to na odcinku aż 4 tys km
wybrałbyś się na jazdę próbną nowym MB C 63, skoro masz czas na takie ćwiczenia...

A ja jutro przetestuję Chryslera Grand Voyagera 2.8d...
i to na odcinku aż 4 tys km

Лукашэнка, bardzo ładny wóz ten S90 i ciekawiło mnie czy prawdę piszą że jeździ jak nievolvo i rzeczywiście
Kto wie, może kiedyś .....☺
C63 poza zasięgiem
niestety ☺
Kto wie, może kiedyś .....☺
C63 poza zasięgiem
niestety ☺
Dealerstwa w całej Polsce nie dostają aut, złośliwcyChloru pisze:Bilex pisze: Ale ja mam spokojnego diesla przecież...
Myślisz, że temu młodemu pracownikowi portowemu o ciemniejszym kolorze skóry robi różnicę w czym pali kapcia?![]()

Bardzo uprzejmie zaproponowano mi samochód zastępczy na czas oczekiwania a nawet możliwość wypożyczenia auta na miesiąc wakacji jakby sprawa się przedłużała.
Także tego...ten...
Death ain't nothin' but a heartbeat away...
-
lukass
- 5 gwiazdek
- Auto: Proto WRC'17 i 4 razy 4x4 - czyli w sumie 5 razy 4x4
- Polubił: 8 razy
- Polubione posty: 146 razy
3 tygodnie w Bremerhaven
Auto zastepcze gratis
Autko na wakacje jakby się przedłuzyło..........
To sie układa w w jedna całość
Auto zastepcze gratis
Autko na wakacje jakby się przedłuzyło..........
To sie układa w w jedna całość

był WRX powered by Jako & PB98 i STi MY'05 EU DCCD
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Ostrzeżenia: 1
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 244 razy
- Polubione posty: 524 razy
Bilex pisze: Bardzo uprzejmie zaproponowano mi samochód zastępczy na czas oczekiwania a nawet możliwość wypożyczenia auta na miesiąc wakacji jakby sprawa się przedłużała.
Ten gość od Mercedesa też był miły na początku

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
a nie prościej jakby cyngielkiem koło fotela otworzyć 5 drzwi?leon pisze: HA ! I kto teraz podskoczy ?

esilon pisze:Volvo S90 D5, fantastycznie ! ! !wykonane wnętrze auta, fotele świetne, szkoda że dziwaczne zegary, wyświetlane, czytelność wszystkich elementów obsługi taka sobie.
po tej chwili szwedzkiego relaksuwsiadłem do beemeczki i znowu doceniłem jak rewelacyjnym autem dla kierowcy jest
ale S90 w wersji T8 z pakietem R design spokojnie bym przytulił![]()
same sprzecznosci!
w dodatku zepsuli legende swietnie jezdzacego, ale wygodnego i komfortowego auta dla dziada..
juz protoplasta smigal na multilinku .. buu...
Sprzeczności? Takie jest właśnie nowe S90 
Pneumatyka wyłącznie na tylnej osi dostępna

Pneumatyka wyłącznie na tylnej osi dostępna

V90 to volvo.. nie S90...

mam ochote na komfort tej zimy...
chyba sobie kupie najlepszego lexusa w historii

czyli LSagregski pisze:mam ochote na komfort tej zimy...
chyba sobie kupie najlepszego lexusa w historii

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
Auto dla dziada
Busik napisal ;) ls400 ;) jakze krotkiej historii :)
Poza tym jak zawsze podoba mi sie w126, ostatnio do glowy wpadlo mi a4 cabrio quattro - zima ciemno, trzeba sie doswietlac, ew. mx5 lub boxter.
Poza tym jak zawsze podoba mi sie w126, ostatnio do glowy wpadlo mi a4 cabrio quattro - zima ciemno, trzeba sie doswietlac, ew. mx5 lub boxter.
Ok bokster ;)
Albo rower. Albo skuta zarejestruje na caly rok, jak takie zimy maja juz byc..
Albo rower. Albo skuta zarejestruje na caly rok, jak takie zimy maja juz byc..
Auto dla dziada
Nie dla psa kielbasa ;esilon pisze:gregski pisze: ls400
iiiiii, myslałem że IS F
:)
Btw: z innego forum, trafne:
ale to nic nowego - już stara Panamera to miałaleon pisze:HA ! I kto teraz podskoczy ?![]()
Link: https://www.youtube.com/watch?v=64sDye4roVM
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski