Fajne, nie powiem...
Szkoda, że żadnego zarejestrowanego nie mają...

A ja dzisiaj zostałam nim przewieziona ze 4km i tak:Azrael pisze:Zrobiłem ok. 350km nowym autem i nie wiem co myśleć nadal. Fajne na codzień na pewno.
Jak będziesz miał okazję posłuchaj Mercedesa SLRaesilon pisze: Jeep Gradnd Cherokee 5,7 HEMI, dźwiek tego potwora mam w uchu do dzisiaj, chyba byłbym skłonny przezyc kanapowe zachowania w zakrętach, nie no opisac sie tego nie da to trzeba usłyszeć![]()
barbie pisze: sama się prosi żeby podświetlić na czerwono też gałkę zmiany biegów.
Cheba prawie winno być Dobry Wieczór...barbie pisze: Że tak przysłodzę na dzień dobry
Arno pisze: przepros i wysliuj kwiaty
Długość 4.1m trochę mały jak na konkurenta dla OBKFUX pisze:Czyżby OBK doczekalo się konkurenta po ciemnej stronie?
http://motoryzacja.interia.pl/samochody ... hi,1178915
Masz rację, ale chłopaki dostrzegli jakąś lukę dla siebie...radekk pisze: Długość 4.1m trochę mały jak na konkurenta dla OBK
WiS pisze: Poczekamy na szczegóły...
Z Twojego opisu nowego estijaja (hmmm, należy się chyba w tym miejscu zastanowić, czy część nazwy, czyli te „jaja”, nie jest tu aby na wyrost…barbie pisze:A ja dzisiaj zostałam nim przewieziona ze 4km i tak:
(...)
Oj tak. Moje Subarbie robi znacznie bardziej bojowe wrażenie niż toto. A przecież ja mam WRXa, czyli niby dupowóz, więc (teoretycznie) gdzie mu do STI. A jednak. W lidze Audi, BMW1, TajpeRów czy innych małych szybkich (niektórych przynajmniejjarmaj pisze:Z Twojego opisu nowego estijaja (hmmm, należy się chyba w tym miejscu zastanowić, czy część nazwy, czyli te „jaja”, nie jest tu aby na wyrost…barbie pisze:A ja dzisiaj zostałam nim przewieziona ze 4km i tak:
(...)), taki smutek wypływa, że już gorzej być nie może…
Czyli z dawnej pararajdówki dla chcących chociaż trochę poczuć się jak gwiazda WRC, albo choćby i jakichś lokalnych mistrzostw, pozostała tylko nazwa…
DealArno pisze:Widzę, że musisz się zasadzić na mój pojazd mechaniczny za pół roku. Choć kolejka długa, i chyba bić się będą, albo i nie, bo kto ich tam wi, to Tobie spylę poza kolejnością. Pierdykniesz róź bojowy na ten gaciowyblue, i jazda. Nikt Ci nie podskoczy.
Sie znalazł. Wyzwolonyvibowit pisze:Arno, daj spokój. Baby, przy wyborze auta, będziesz słuchał?
AzraeeeeelArno pisze:4.1 to byla wersja word perfecta 17 lat temu albo wiecej.
A BABY jakiej baby, to BVarbizon jest a Brabizon sie zna, I ja go slucham.
Martwi mnie wplym na barbizona tego azzziego.
Ale no co robic. Zycie.