Myślałem ,że na tym forum to tylko ja pamiętam te czasy.Konto usunięte pisze:Jak byłem mały to zbierało się historyjki z gum Donalda. Dopiero teraz widzę jakie to było głupie

Myślałem ,że na tym forum to tylko ja pamiętam te czasy.Konto usunięte pisze:Jak byłem mały to zbierało się historyjki z gum Donalda. Dopiero teraz widzę jakie to było głupie
Oczywiście że grałem. Grałem też w gazdę, rzucalo się monetami do narysowanego na ziemi prostokąta. Czyja moneta była bliżej górnej linii - wygrywał i zgarnial pulę.bojar pisze: Myślałem ,że na tym forum to tylko ja pamiętam te czasy.Może jeszcze w pikuty grałeś ?
Konto usunięte pisze: Że twórcy gry dość niefortunnie wybrali Auschwitz - pełna zgoda.
Konto usunięte pisze: O Fido,nie czytałam dalszych postów...
busik, idąc tym tokiem zero Omów powinno być jeszcze lepsze, spróbuj więc zewrzeć końcówkibusik pisze: im większa liczba Ohm, to znaczy to coś stawia większy opór - stąd moje pytanie, czy skoro 4 Ohm stawia mniejszy opór, to czy podłączenie ich będzie konfliktowe czy nie
vojta pisze:.....tfudźwięk z xboksa w 5.1 na pewno na maxa będzie puszczany...
dokładnie, tylko dziwne jest że kiedyś francuska policja była znana ze skuteczności i nawet nadużywania siły. teraz jakoś słabiej sobie radzą.jarmaj pisze: Jak cudownie! Jak wielokulturowo!
też się nad tym zastanawiałem i wyszło mi, że jakby policja zaczęła robić tam porządki ... musieliby pewno siłą ... to znowu połowa Paryża by poszła z dymem. Ot co.inquiz pisze: dokładnie, tylko dziwne jest że kiedyś francuska policja była znana ze skuteczności i nawet nadużywania siły. teraz jakoś słabiej sobie radzą.