Alan, Alan, Alan!, barbie jeszcze raz wszystkiego najlepszego i Subarowego!

Orszak ślubny pierwsza klasa. To była wielka przyjemność móc w nim uczestniczyć

PS
Ale Subaru też w orszaku były.....

Alan, Alan, Alan! pisze: u nas takie wydarzenie. I przy okazji jeszcze raz dziękujemy :)
Jeszcze raz gratki. Z takim stażem to trudno Wam cokolwiek życzyć, czego byście nie byli świadomiAlan, Alan, Alan! pisze:WRCuś gratki.
A u nas takie wydarzenie. I przy okazji jeszcze raz dziękujemy :)
Jeszcze raz gratki. Z takim stażem to trudno Wam cokolwiek życzyć, czego byście nie byli świadomiAlan, Alan, Alan! pisze:WRCuś gratki.
A u nas takie wydarzenie. I przy okazji jeszcze raz dziękujemy :)
Ja zawsze wiedziałem, ze jakos obejdziemy zakaz poligamiiSo What! pisze:barbie, Alan, Alan, Alan!
Nie mogę się nie zgodzić. Choć u mnie żony póki co brakKonto usunięte pisze: Żona, dzieci, praca i magisterka to nie są sprawy, które służą mobilizacji.
Wystarczy zawiadomić. Nie zmienia to sytuacji prawnej. Nie ma powodu, do zrywania kontraktów i do nowych negocjacji, ponieważ nie zmieniła się ani forma własności ani żadne dane mające wpływ.barbie pisze: Czy powinnam jakos aktualizowac kontrakty podpisane pod stara nazwa?
DokładniePiter 35 pisze:Oj naiwny , naiwny
kuźwa to jak nazwać moje jeżdżenie do Gdańska i Sopotu przez ileś lat w noc sylwestrową - w tą i nazad, żeby sobie pokaż fajerwerków obejrzeć... a wtedy jeszcze A1 i S5 nie było...FUX pisze:Trza mieć fantazję.