Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
Widziałeś kiedyś winnego, który by mówił "Jestem winny, wysoki sądzie"?devlin pisze:Jestem niewinny, wysoki sądzie!
czarne jest piękne...
Oczywiście! Nie wyobrażam sobie innej sytuacji.
http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Wbrew pozorom czasem się to zdarza. Nie zawsze warto iść w zapartevibowit pisze:Widziałeś kiedyś winnego, który by mówił "Jestem winny, wysoki sądzie"?devlin pisze:Jestem niewinny, wysoki sądzie!

So What! pisze: Wbrew pozorom czasem się to zdarza. Nie zawsze warto iść w zaparte
uczciwy człowiek zawsze sie przyzna
Dokładnie, dokładnie tak.
http://wwojnar.com/
KonsumowałArno pisze:A co devlin u ciebie babizon robił? Ty jakaś nienasycona jesteś. najpierw Azzi tera Devlin. Ta dzisiejsza mlodziez.

ziiiiimno, ciemno, mokro
bida nie lato 

if anyone asks...i'm a bubbly ray of sunshine, coated with sweetness.
pan dzisiaj na skrzyżowaniu z pasa skręcającego w prawo postanowił pojechać prosto, ale mu się nie udało bo wbił się we mnie - jadącego lewym pasem skręcając w prawo (skrzyżowanie Widok i Kazimierza Wlk)
szczęście w nieszczęściu, to to, że jechałem służbowym VW Caddy, a nie Forkiem
szczęście w nieszczęściu, to to, że jechałem służbowym VW Caddy, a nie Forkiem
- piotruś
- 5 gwiazdek
- Auto: Giulietta Veloce / Hyundai I30N Performance / Ioniq 6 / był Forester 2,5XT
- Polubił: 320 razy
- Polubione posty: 202 razy
zagatka, przytul się do jakiegoś 'Słonka"
"...sam żyjesz raz, dwa razy we dwoje..." - wiec przytul się zagatka, przytul

"...sam żyjesz raz, dwa razy we dwoje..." - wiec przytul się zagatka, przytul

Bergen, przepraszam, ale nie doczytałam. Szukasz mieszkania do wynajęcia, czy też własne chcesz komuś wynająć? No i gdzie?
- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
A chociaż mandat dostałj33mbo pisze: pan dzisiaj na skrzyżowaniu z pasa skręcającego w prawo postanowił pojechać prosto, ale mu się nie udało bo wbił się we mnie - jadącego lewym pasem skręcając w prawo

Droga liwit!
Dziękuję za troskę. Wczoraj po rozmowie z kolejnym najemcą - kombinatorem (eeee, po co ta umowa, panie, ale wpłać pan najpierw 1kzł kaucji) ręce mi opadły.
Od 1 października zaczynam pracę w Gdańsku i raczej głupim pomysłem będzie dojeżdżanie circa 70 km z wioski, dlatego szukam lokum. A ze mną tego lokum szuka tysiąc studentów. A ponieważ częściowo sam jestem studentem, to z racji płacenia czesnego nie mogę sięgać po mieszkania z pułapu ponadstudenckiego. Ot, i cała historia.
Dziękuję za troskę. Wczoraj po rozmowie z kolejnym najemcą - kombinatorem (eeee, po co ta umowa, panie, ale wpłać pan najpierw 1kzł kaucji) ręce mi opadły.
Od 1 października zaczynam pracę w Gdańsku i raczej głupim pomysłem będzie dojeżdżanie circa 70 km z wioski, dlatego szukam lokum. A ze mną tego lokum szuka tysiąc studentów. A ponieważ częściowo sam jestem studentem, to z racji płacenia czesnego nie mogę sięgać po mieszkania z pułapu ponadstudenckiego. Ot, i cała historia.
Bergen, dzwoniłam do koleżanki z Gdańska, ale niestety już wynajęła mieszkanie. Obiecała, że popyta i da znać. Zobaczymy. Napisz proszę jaki to jest pułap cenowy, może być na PW.
- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
no właśnie nie, zlitowałem się, dostałby jeszcze za brak dowodu rej. i OC, bo dopiero po chwili ktoś mu dowiózłSo What! pisze:A chociaż mandat dostałj33mbo pisze: pan dzisiaj na skrzyżowaniu z pasa skręcającego w prawo postanowił pojechać prosto, ale mu się nie udało bo wbił się we mnie - jadącego lewym pasem skręcając w prawo
pewnie tego pożałuję ...

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
So What! pisze:Optymistą trzeba byćj33mbo pisze: pewnie tego pożałuję ...
Optymizm ZAWSZE jest wynikiem niedoinformowania....

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
dostalem ramki pod tablice rejestracyjne z 4Turbo... 8 kompletow - czyzby chlopaki cos przewidywali? 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
jarmaj pisze: Optymizm ZAWSZE jest wynikiem niedoinformowania....
Tak, tak, optymista to źle poinformowany pesymista

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
No wiesz co??? Ja normalnie posądziłbym ich o złośliwość!remek pisze:dostalem ramki pod tablice rejestracyjne z 4Turbo... 8 kompletow - czyzby chlopaki cos przewidywali?

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
remek pisze: dostalem ramki pod tablice rejestracyjne z 4Turbo... 8 kompletow - czyzby chlopaki cos przewidywali?![]()
4T chce sponsorować kolejnych osiem edycji Chlejad ?

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Jeszcze jak okrągłą sumkę co miesiąc dolożą, to mogę forka odmalować tak, jak ich Skody Octavie ostatnio kolo Jeleniej na Chlejadach z WiSem widzieliśmy ....Chloru pisze:remek pisze: dostalem ramki pod tablice rejestracyjne z 4Turbo... 8 kompletow - czyzby chlopaki cos przewidywali?![]()
4T chce sponsorować kolejnych osiem edycji Chlejad ?

Poważnie. Ku radości SIP-u...

Dolce far niente